مطالب مرتبط:
طرز تهیه شیرینی سابله، ویژه نوروز
طرز تهیه شیرینی عربی برای ماه رمضان و عید+ویدئو
طرز تهیه شیرینی سه آرد؛ ویژه نوروز
طرز تهیه خورش ماست اصفهان/طعم خاصی از خورش که به عنوان دسر استفاده می شود!
طرز تهیه شیرینی ونیزی خوشمزه و آسان برای عید نوروز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اسفند 1402 ساعت 15:002024-03-04پزشكي

طرز تهیه تارت نارنگی؛ شیرینی مجلسی و بسیار خوش طعم برای مهمانی ها


تارتی که با طعم دلنشین و متعادل خود، نه خیلی ترش و نه بیش از حد شیرین، قلب شما را گرم می کند.

- ابتدا آرد، پودر قند، و پودر بادام را درون یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

این مرحله پایه ای برای تهیه خمیر تارت است و ترکیب مواد خشک به شما این امکان را می دهد که خمیری نرم و یکدست داشته باشید.

مرحله 2: اضافه کردن کره کره سرد را به مکعب های کوچک برش داده و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید.

با استفاده از یک مخلوط کن دستی یا نوک انگشتان، کره را به خوبی با مواد خشک مخلوط کنید تا حالتی شبیه به خرده نان پیدا کند.

این کار باعث می شود که خمیر تارت شما بافتی ترد و لطیف داشته باشد.

مرحله 3: افزودن زرده تخم مرغ پس از آنکه کره به خوبی با مواد خشک مخلوط و حالت خرده نان به خود گرفت، زرده تخم مرغ را اضافه کنید.

مخلوط را به سرعت هم بزنید تا زرده کاملاً با سایر مواد ترکیب شود.

افزودن زرده تخم مرغ باعث ایجاد پیوند بین مواد و افزایش انعطاف پذیری خمیر می شود.

مرحله 4: تشکیل خمیر در این مرحله، کمی آب اضافه کنید و مخلوط را به شکل یک توپ درآورید.

افزودن آب به خمیر اجازه می دهد تا مواد به خوبی به هم بچسبند و خمیری یکدست و قابل فرم دهی داشته باشید.


برچسب ها: مخلوط - زرده تخم مرغ - مواد - مرحله - تخم مرغ - زرده - خمیر
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه تارت نارنگی؛ شیرینی مجلسی و بسیار خوش طعم برای مهمانی ها

طرز تهیه تارت نارنگی؛ شیرینی مجلسی و بسیار خوش طعم برای مهمانی ها