طرز تهیه کشک بادمجان خانگی با پخت و نکات بی نظیر شمالی هاکشک بادمجان غذای خوشمزه ای که در منوی غذایی بسیاری از کدبانو های ایرانی قرار دارد. این غذا اصیل و قدیمی ایرانی را می توان با مواد در دسترسی مانند بادمجان، - طرز تهیه کشک بادمجان اگر می خواهید یک کشک بادمجان خوشمزه تهیه کنید، مراحل زیر کمکتان می کند. مرحله اول:آماده کردن بادمجان ها برای تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید و برای جلوگیری از تلخ شدن کشک بادمجانتان آن ها را نیم تا یک ساعت درون آب نمک قرار دهید. مرحله دوم:سرخ کردن بادمجان بادمجان هایی را که درون آب نمک قرار داده اید را خارج کرده و آبکشی کنید و بگذارید آب آن ها خارج شود، سپس درون تابه ای مقداری روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید، اما توجه کنید که بادمجان های شما بیش از حد سرخ نشوند. مرحله سوم:سرخ کردن پیاز ها در این مرحله پیاز را پوست بگیرید و بعد از خرد کردن به صورت ریز و نگینی درون تابه ای با مقدار اندکی روغن سرخ شود، دقت کنید که پیاز شما نسوزد و پیاز ها با حرارت ملایم کاراملی رنگ شوند. مرحله چهارم:افزودن ادویه ها برای افزایش طعم و بوی ادویه ها بعد از سرخ شدن پیاز زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز ها بیافزایید و کمی تفت دهید تا طعم ادویه ها به خورد پیاز ها برود و پیاز ها طعم بگیرند. برچسب ها: بادمجان - کشک بادمجان - مرحله - خوشمزه - طرز تهیه - قرار - درون |
آخرین اخبار سرویس: |