مطالب مرتبط:
خداحافظی با لک های صورت با روغن بابونه + طرز تهیه روغن بابونه خانگی
طرز تهیه سالم ترین فست فود خانگی در 5 مرحله!
طرز تهیه املت تخم مرغ آب پز | این املت متفاوت را برای صبحانه فردایت درست کن
صبحانه ای خاص و متفاوت | طرز تهیه پنیر برشته گیلانی+ فیلم
طرز تهیه مشت بادمجون | طرز تهیه غذای لذیذ وسنتی شیرازی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 اسفند 1402 ساعت 19:452024-02-23پزشكي

طرز تهیه کشک بادمجان خانگی با پخت و نکات بی نظیر شمالی ها


کشک بادمجان غذای خوشمزه ای که در منوی غذایی بسیاری از کدبانو های ایرانی قرار دارد.

این غذا اصیل و قدیمی ایرانی را می توان با مواد در دسترسی مانند بادمجان، - طرز تهیه کشک بادمجان اگر می خواهید یک کشک بادمجان خوشمزه تهیه کنید، مراحل زیر کمکتان می کند.

مرحله اول:آماده کردن بادمجان ها برای تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید و برای جلوگیری از تلخ شدن کشک بادمجانتان آن ها را نیم تا یک ساعت درون آب نمک قرار دهید.

مرحله دوم:سرخ کردن بادمجان بادمجان هایی را که درون آب نمک قرار داده اید را خارج کرده و آبکشی کنید و بگذارید آب آن ها خارج شود، سپس درون تابه ای مقداری روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید، اما توجه کنید که بادمجان های شما بیش از حد سرخ نشوند.

مرحله سوم:سرخ کردن پیاز ها در این مرحله پیاز را پوست بگیرید و بعد از خرد کردن به صورت ریز و نگینی درون تابه ای با مقدار اندکی روغن سرخ شود، دقت کنید که پیاز شما نسوزد و پیاز ها با حرارت ملایم کاراملی رنگ شوند.

مرحله چهارم:افزودن ادویه ها برای افزایش طعم و بوی ادویه ها بعد از سرخ شدن پیاز زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز ها بیافزایید و کمی تفت دهید تا طعم ادویه ها به خورد پیاز ها برود و پیاز ها طعم بگیرند.


برچسب ها: بادمجان - کشک بادمجان - مرحله - خوشمزه - طرز تهیه - قرار - درون
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه کشک بادمجان خانگی با پخت و نکات بی نظیر شمالی ها

طرز تهیه کشک بادمجان خانگی با پخت و نکات بی نظیر شمالی ها