آغاز طرح تشدید نظارت های بهداشتی از 20 اسفند/ فرآورده های خام دامی از مراکز معتبر تهیه شودنظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از 20 اسفند ماه آغاز می شود و تا 22 فروردین ماه 1403 ادامه دارد. - نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از 20 اسفند ماه آغاز می شود و تا 22 فروردین ماه 1403 ادامه دارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی کشور طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از 20 اسفند ماه آغاز می شود و تا 22 فروردین ماه 1403 تداوم دارد که در آن، اکیپ های ثابت و سیار به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند. در حوزه تأمین و تضمین سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی نظارت های لازم در زمینه تولید، فرآوری، توزیع و عرضه انجام می شود تا محصولی سالم، با کیفیت و بهداشتی به دست مردم برسد. بنابر اعلام این سازمان تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح استان شامل کشتارگاه های دام و طیور، مراکز بسته بندی، سردخانه های نگهداری، مراکز عرضه (قصابی، مرغ فروشی، لبنیات، سوپر پروتیین)، رستوران های بین راهی و درون شهری، هتل ها و آشپزخانه ها مشمول این طرح بوده و به صورت مستمر توسط بازرسان دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار خواهند گرفت. برچسب ها: ماه مبارک رمضان - بهداشت - بهداشتی - دامپزشکی - ایام نوروز - ماه مبارک - نظارت |
آخرین اخبار سرویس: |