غنی سازی آرد با ویتامین دی به زودی آغاز می شودرییس سازمان غذاودارو با بیان اینکه نان به عنوان قوت غالب مردم است و برای تامین کمبود املاح و ویتامین ها غنی سازی آن در دستور کار قرار دارد، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک از ایسنا، دکتر سید حیدر محمدی با بیان اینکه امنیت غذایی در تمامی کشورها در کنار امنیت ملی مورد اهمیت است، اظهار کرد: امنیت غذایی در دو سطح ایمنی و تامین مطرح است و رییس جمهوری در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نسبت به تامین غذای کافی و سالم تاکید کرد. وی با اشاره به اهمیت نان در سبد غذایی کشور گفت: در سال 1402 اعتبار تخصیص یافته به گندم حدود 160 هزار میلیارد تومان است که چند برابر اعتبارات سایر حوزه هاست و این نشان از اهتمام به این محصول دارد. معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه میزان مصرف نان در کشور ما 37 درصد بیشتر از کشورهای منطقه است، افزود: هر ایرانی به صورت میانگین 300 گرم نان در روز مصرف می کند که می تواند بستر مناسبی برای تامین انرژی، پروتیین، املاح و ویتامین ها باشد. محمدی با اشاره به افتتاح خط تولید نان کامل صنعتی(تافتون) برای اولین بار در اهواز گفت: نانی که از آرد کامل به روش بهداشتی زیر نظر مسئولان فنی مورد تایید وزارت بهداشت باشد، نان سالمی است اما قطعاً نان کامل نیست چرا که باید شاخص هایی از جمله آهن، کلسیم، روی، فسفر و گروه ویتامین های بی را داشته باشد تا نان کام برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |