مطالب مرتبط:
توصیه های سازمان جهانی بهداشت در مورد تغذیه در ماه رمضان
ماه رمضان فرصتی برای تمرین تغذیه سالم است
پیام تبریک مدیرعامل شاراک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان
اعلام بسته های مکالمه هدیه ایرانسل ویژه ماه مبارک رمضان
پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 اسفند 1402 ساعت 08:552024-03-13سياسي

اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان


عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه شهرکرد و محقق طب ایرانی اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.

- ایسنا/چهارمحال و بختیاری عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه شهرکرد و محقق طب ایرانی اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حمید نادری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در طب سنتی و اسلامی اصل تغذیه مبتنی بر دو وعده صبحانه و شام بوده و وعده ناهار وجود ندارد، اظهار کرد: انسان وقتی غذا می خورد تمام خون بدن به اطراف معده می رود و اگر بعد از غذا مشغول کار و فعالیت شود این فرآیند دچار اختلال خواهد شد؛ فراز رِزْقُهُمْ فِیها بُکْرَهً وَ عَشِیًّا از آیه 62 سوره مبارکه مریم گواه این است که در بهشت سخن از رزق و روزی در صبحگاه و شامگاه است و اشاره ای به ظهر ندارد.

وی با بیان اینکه بر اساس یک پژوهش علمی صبحانه باید پیش از ساعت هشت تناول شود، ادامه داد: در طب سنتی و اسلامی دستور این است که صبحانه اول وقت و شام در اول شب صرف شود تا بدن فرصت کافی برای هضم و جذب مواد غذایی داشته باشد و وقتی وارد روده می شود جذب کامل اتفاق افتاده باشد.

نادری بیان کرد: ماه مبارک رمضان از حیث غذایی اتفاق خاصی نمی افتد زیرا انسان قاعدتاً می تواند با دو وعده غذایی زندگی سالمی داشته باشد؛ نکته دیگر این است که بر اساس پژوهش


برچسب ها: ماه مبارک رمضان - دانشگاه شهرکرد - ماه مبارک - عضو هیئت علمی - معارف اسلامی - تغذیه - مبارک
آخرین اخبار سرویس:

اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان

اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان