مطالب مرتبط:
افزایش کیفیت نان در گرو ایجاد انگیزه نانواست
رکود اقتصادی نان خور ها را افزایش داد!
تدارک ویژه برای پذیرایی از زائران بارگاه رضوی | افزایش خدمات از سهمیه نان تا دارو
افزایش نظارت ها بر کیفیت و بهداشت آب مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
ممنوعیت افزایش نرخ هتل ها در ایام نوروز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 اسفند 1402 ساعت 15:202024-03-16اقتصادي

افزایش کیفیت نان در گرو ایجاد انگیزه برای نانواست


رییس اتحادیه نانوایان اردبیل با اظهار اینکه قیمت نان آزادپز در اردبیل از سوی کارگروه آرد و نان اعلام نشده است، افزود: افزایش کیفیت نان در گرو افزایش سود نانوا و ایجاد انگیزه برای نانوا است.

- ایسنا/اردبیل رییس اتحادیه نانوایان اردبیل با اظهار اینکه قیمت نان آزادپز در اردبیل از سوی کارگروه آرد و نان اعلام نشده است، افزود: افزایش کیفیت نان در گرو افزایش سود نانوا و ایجاد انگیزه برای نانوا است.

عزیز یوسفی 26 اسفند در گفت وگو با ایسنا با اعلام اینکه قیمت دولتی نان برای نانوایان سهمیه پز صرفه ندارد، گفت: شاهد افزایش کلیه هزینه های نانوایی از قبیل حق الزحمه کارگر، حق بیمه، تعرفه های انرژی و سایر هستیم و دخل و خرج نانوایان سهمیه پز همخوانی ندارد.

وی ادامه داد: دولت می تواند کمک هزینه خود را برای نانوایان سهمیه پز افزایش دهد تا بخشی از تورم ایجاد شده برای نانوایان اصلاح شود و فشار مضاعف بر مصرف کنندگان نیز ایجاد نشود.

رییس اتحادیه نانوایان اردبیل عنوان کرد: سود اختصاص یافته برای سنگگ پز سنتی 15 درصد در اردبیل است و در حالیکه این سود در سایر استان ها 40 درصد است و نانوایان سنگگ پز سنتی اقدام به تعطیلی و یا تغییر تنور سنتی و پخت با دستگاه می کنند.


برچسب ها: نانوا - نانوایان - افزایش - رییس اتحادیه نانوایان - ایجاد انگیزه - اتحادیه نانوایان - اردبیل
آخرین اخبار سرویس:

افزایش کیفیت نان در گرو ایجاد انگیزه برای نانواست

افزایش کیفیت نان در گرو ایجاد انگیزه برای نانواست