مطالب مرتبط:
4 غذای خوشمزه اردبیل که باید امتحان کنیم
این غذای خوشمزه رو از دست ندین| طرز تهیه کته گشنیز !
طرز تهیه یک غذای خوشمزه و دلچسب را با ما یاد بگیرید!
طرز تهیه شیرینی عسلی نوروز | یک شیرینی متفاوت با بافت بسیار عالی و خوشمزه +ویدئو
چیدمان لاکچری سفره پذیرایی / عید دیدنی نوبت شماست که این غذاهای خوشمزه را بچشید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اسفند 1402 ساعت 09:502024-03-09پزشكي

قارنی یاریخ، یک غذای خوشمزه ترکی برای عاشقان بادمجان


قارنی یاریخ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی شهر تبریز است که به صورت بادمجان شکم پر تهیه می شود و داخل سس مخصوص طبخ می شود.

- برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا بادمجان را به صورت راه راه پوست کنید و تلخی آن را با آب و نمک بگیرید.

اصلا بادمجان را برش نزنید.

مقدار کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید.

بادمجان ها را به صورت درسته داخل روغن بگذارید و حرارت را کم کنید.

نیازی نیست بادمجان سرخ شود، همین که بادمجان نرم و پخته شود کافی است.

در این فاصله پیاز را پوست و به صورت خلالی خرد کنید.

داخل یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و پیاز خرده شده را به آن اضافه کنید.

اجازه بدهید پیاز کمی نرم و طلایی شود، سپس سیر رنده شده را همراه با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه گوشت با پیاز و ادویه ها تفت خورد، گوجه فرنگی رنده شده را به گوشت اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

درب ماهی تابه را ببندید و اجازه بدهید گوشت با آب گوجه و حرارت کم بپزد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

در مرحله بعد بادمجان ها را که نرم شده است، از ماهی تابه خارج کنید.

با چاقو یک برش روی شکم بادمجان ایجاد کنید تا شکم بادمجان باز شود.


برچسب ها: بادمجان - غذای خوشمزه - قارنی یاریخ - خوشمزه - صورت - داخل - پیاز
آخرین اخبار سرویس:

قارنی یاریخ، یک غذای خوشمزه ترکی برای عاشقان بادمجان

قارنی یاریخ، یک غذای خوشمزه ترکی برای عاشقان بادمجان