مطالب مرتبط:
مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با مسدود کردن حساب بدهکاران مالیاتی
عباس جدیدی عزادار شد
مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با مسدود کردن حساب بدهکاران مالیاتی
سردار جلالی: الگوهای جدیدی از تهدیدات ترکیبی علیه کشور در حال ظهور است
اصل طلا از مالیات بر ارزش افزوده معاف است/ تشخیص اصالت کالا با فاکتور الکترونیک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 اسفند 1402 ساعت 10:152024-02-23سياسي

حسگر زیستی جدیدی که فساد گوشت را تشخیص می دهد


یک حسگر زیستی انقلابی با استفاده از نانوذرات اکسید روی بر الکترودهای گرافن متخلخل، تازگی گوشت را تشخیص می دهد و از ایمنی و کیفیت مواد غذایی اطمینان حاصل می کند.

- یک حسگر زیستی انقلابی با استفاده از نانوذرات اکسید روی بر الکترودهای گرافن متخلخل، تازگی گوشت را تشخیص می دهد و از ایمنی و کیفیت مواد غذایی اطمینان حاصل می کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، در یک پیشرفت بزرگ، دانشمندان از حسگر زیستی پیشگامانه ای رونمایی کردند که برای ایجاد انقلابی در تعیین تازگی گوشت طراحی شده است.

به نقل از آی ای، این دستگاه نوآورانه با استفاده از نانوذرات اکسید روی که بر یک الکترود گرافن متخلخل تعبیه شده است، نوید تشخیص دقیق محصولات جانبی پیری در گوشت را می دهد و کیفیت و ایمنی آن را تضمین می کند.

اهمیت تازگی گوشت تازگی گوشت حیوانی یک جنبه حیاتی است که به طور مستقیم بر کیفیت و ایمنی آن تأثیر می گذارد.

بهرغم روش های جدید نگهداری که اجازه می دهد گوشت در سطح جهانی حمل شود و مدت ها پس از کشتار مصرف شود، برخی فرآیندهای از بین رفتن تازگی گوشت اجتناب ناپذیر هستند.

آدنوزین تری فسفات(ATP)، مولکول تامین کننده انرژی در سلول ها، پس از مرگ تحت تجزیه قرار می گیرد و منجر به تشکیل هیپوگزانتین(HXA) و گزانتین می شود که نشان دهنده از بین رفتن تازگی گوشت است.


برچسب ها: حسگر زیستی - گوشت - نانوذرات - الکترود - استفاده - انقلابی - کیفیت
آخرین اخبار سرویس:

حسگر زیستی جدیدی که فساد گوشت را تشخیص می دهد

حسگر زیستی جدیدی که فساد گوشت را تشخیص می دهد