عطر بهار در خوراک های سنتی گیلانبا آمدن بهار و سبز شدن طبیعت، گیاهان خودرویی در دشت ها و کوه های گیلان رشد می کند که پایه اصلی خوراک های سنتی گیلان است. گینجا واش، تُرش واش، تُرش تره، - پَلنگ مُشت، بوانجیر، وارنبو، خالی واش، چوچاق، بینه، گُلپر، خُرفه، خاک لِیفه، گزنه، خِنِش، کاکوتی و چُواش. این تنها نام برخی از سبزی های محلی گیلان است که به جز خواص دارویی، در پخت انواع خوراک ها و چاشنی های سفره های گیلان به کار می رود. زمین دوباره زنده می شود، گرمای خورشید، آرام آرام دانه های افتاده بر زمین را می رویاند. دشت ها سبز می شود و دست طبیعت، سفره ای می گستراند به وسعت خوراک های سنتی گیلان. فروردین ماه که می رسد، دست زنان و دختران گیلانی، به تمنای دشت و طبیعت می رود و چیدن سبزی های خودرو، تفریحی می شود برای مادرانی که آشپزی مادران خود را به شیوه سنتی دنبال می کنند. در بهار دامان طبیعت، معطر است با سبزی های محلی گیلان همچون؛ گینجا واش، تُرش واش، تُرش تره، پَلنگ مُشت، بوانجیر، وارنبو، خالی واش، چوچاق، بینه، گُلپر، خُرفه، خاک لِیفه، گزنه، خِنِش، کاکوتی و چُواش. ، این تنها نام برخی از سبزی های محلی گیلان است که به جز خواص دارویی، در پخت انواع خوراک ها و چاشنی های سفره های گیلان بکار می رود. برچسب ها: گیلان - خوراک - طبیعت - سنتی - مادران - بهار - سبزی |
آخرین اخبار سرویس: |