مطالب مرتبط:
رونق بازار گل و گیاه در آستانه بهار
استایل جدید فریبا نادری بازیگر سریال ستایش برای بهار 1403| این ترکیب رنگ لباس چقدر بهش میاد+عکس
سکانسی از صحبت های لطیف و بهار در سریال دردسر های عظیم !!!
هشدار هواشناسی؛ بهار 1403 در مازندران با طغیان رودخانه ها آغاز می شود
شهرداری کرمانشاه هنوز به استقبال فصل بهار نرفته است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 اسفند 1402 ساعت 11:102024-03-19پزشكي

عطر بهار در خوراک های سنتی گیلان


با آمدن بهار و سبز شدن طبیعت، گیاهان خودرویی در دشت ها و کوه های گیلان رشد می کند که پایه اصلی خوراک های سنتی گیلان است.

گینجا واش، تُرش واش، تُرش تره، - پَلنگ مُشت، بوانجیر، وارنبو، خالی واش، چوچاق، بینه، گُلپر، خُرفه، خاک لِیفه، گزنه، خِنِش، کاکوتی و چُواش.

این تنها نام برخی از سبزی های محلی گیلان است که به جز خواص دارویی، در پخت انواع خوراک ها و چاشنی های سفره های گیلان به کار می رود.

زمین دوباره زنده می شود، گرمای خورشید، آرام آرام دانه های افتاده بر زمین را می رویاند.

دشت ها سبز می شود و دست طبیعت، سفره ای می گستراند به وسعت خوراک های سنتی گیلان.

فروردین ماه که می رسد، دست زنان و دختران گیلانی، به تمنای دشت و طبیعت می رود و چیدن سبزی های خودرو، تفریحی می شود برای مادرانی که آشپزی مادران خود را به شیوه سنتی دنبال می کنند.

در بهار دامان طبیعت، معطر است با سبزی های محلی گیلان همچون؛ گینجا واش، تُرش واش، تُرش تره، پَلنگ مُشت، بوانجیر، وارنبو، خالی واش، چوچاق، بینه، گُلپر، خُرفه، خاک لِیفه، گزنه، خِنِش، کاکوتی و چُواش.

، این تنها نام برخی از سبزی های محلی گیلان است که به جز خواص دارویی، در پخت انواع خوراک ها و چاشنی های سفره های گیلان بکار می رود.


برچسب ها: گیلان - خوراک - طبیعت - سنتی - مادران - بهار - سبزی
آخرین اخبار سرویس:

عطر بهار در خوراک های سنتی گیلان

عطر بهار در خوراک های سنتی گیلان