محققان : مصرف زیاد پروتیین ممکن است باعث سکته ناگهانی شودنتایج تحقیقات نشان داد که مصرف مقادیر زیاد پروتیین باعث افزایش غلظت اسید آمینه خاصی به نام لوسین و افزایش جزیی ماده ای می شود که سیستم ایمنی را فعال می کند. - نتایج تحقیقات نشان داد که مصرف مقادیر زیاد پروتیین باعث افزایش غلظت اسید آمینه خاصی به نام لوسین و افزایش جزیی ماده ای می شود که سیستم ایمنی را فعال می کند. محققان دانشگاه پیتسبورگ آمریکا طی یک مطالعه دریافتند که مصرف زیاد پروتیین ممکن است سلول هایی را فعال کند که شریان ها را با پلاک مسدود می کنند، جریان خون را مختل می کنند و خطر سکته ناگهانی را افزایش می دهند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازشفقنا؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: در بحبوحه محبوبیت روزافزون رژیم های غذایی با پروتیین بالا همراه با دستورالعمل های ورزشی این تیم تحقیقاتی نشان داد که هنگامی که پروتیین مصرف می شود، در بدن به اسیدهای آمینه تجزیه می شود که برای ترمیم فیبرهای عضلانی پاره شده و رشد فیبرهای جدید کمک می کند، اما اگر فردی ورزش نکند، پروتیین های استفاده نشده توسط کلیه ها از بدن دفع و از طریق ادرار دفع می شود . محققان افزایش فعالیت نوعی گلبول سفید را مشاهده کردند که مسئول حذف بقایای سلولی (ماکروفاژها) در هنگام تجزیه سطوح بالای پروتیین است که منجر به تجمع این سلول ها در دیواره رگ های خونی و تشکیل پلاک ها در طول زمان می شود. برچسب ها: پروتیین - افزایش - نتایج تحقیقات - سیستم ایمنی - تحقیقات - مصرف - اسید آمینه |
آخرین اخبار سرویس: |