طرز تهیه غوره پلو، یک غذای اصیل و خوشمزه شمالیشما را با یکی از غنی ترین و خوش طعم ترین غذاهای سنتی مازندران، غوره پلو، آشنا می کنیم. این غذای خوشمزه با ترکیبی از مزه های ترش و ملایم، به همراه مرغ و لوبیا چیتی، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازچی شی، لوبیا چیتی که از شب قبل در آب خیسانده اید را در قابلمه ای ریخته، مقداری آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید لوبیا چیتی به مدت 2 ساعت ساعت بپزد و کاملا نرم شود. این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا بافت لوبیا در کیفیت نهایی غوره پلو تاثیرگذار است. مرحله 2: آماده سازی برنج در قابلمه ای بزرگ، آب را به جوش آورید. برنج را که از قبل با آب و نمک خیس کرده اید، به همراه مقداری روغن و کمی نمک داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید برنج به مدت 6 تا 7 دقیقه بجوشد تا نیم پز شود، سپس آبکش کرده و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. مرحله 3: تهیه ته دیگ در قابلمه ای دیگر، مقداری روغن ریخته و کف آن را چرب کنید. بر اساس ذائقه، نان یا سیب زمینی برش داده شده را در کف قابلمه قرار دهید. سپس برنج نیم پز را روی آن بریزید و کمی روغن یا کره روی برنج بریزید. در قابلمه را ببندید و برنج را روی حرارت ملایم دم کنید. مرحله 4: آماده سازی مرغ برای غوره پلو گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و در غذاساز بریزید تا کاملا له شود. برچسب ها: قابلمه - لوبیا - مرحله - چیتی - خوشمزه - برنج - غذای خوشمزه |
آخرین اخبار سرویس: |