مطالب مرتبط:
لیست قیمت آجیل و خشکبار 14 اسفند 1402
آس ترین طرح و رنگ های لاک ناخن آمبره / یکم تنوع بده دلت باز شه چیه همش لاکای معمولی
روایتگری دفاع مقدس نیاز به رنگ آمیزی ندارد
این خوراکی قرمز رنگ خواص ضد سرطان دارد
رنگ های مختلف ادرار نشانه چه چیزهایی است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اسفند 1402 ساعت 09:552024-03-05اقتصادي

آجیل های براق، رنگ دار و شور نخورید!


یک کارشناس تغذیه در مورد آجیل گفت: آجیل خام بهترین نوع آجیل برای مصرف است.

هر 100 گرم آجیل حدود 600 کالری دارد، استفاده از کشمش، نخودچی و میوه های خشک در آجیل ترکیب مفیدتر و اقتصادی تری را برای پذیرایی فراهم می آورد.

- لعیا عرب در گفت و گو با ایسنا افزود: با توجه به استفاده از آجیل در مراسم ها و اعیاد و برخورداری از یک اصالت دیرینه به یک نماد فرهنگی تبدیل شده است.

به طوری که با فرا رسیدن عید نوروز ایرانیان به رسم هر ساله اقدام به خرید آجیل کرده و در واقع یکی از ارکان اصلی پذیرایی از میهمانان در این ایام محسوب می شود.

آجیل مخلوطی از چند خشکبار است که بنا بر سلایق و فرهنگ های مختلف هر منطقه ترکیبات آن متفاوت بوده و شامل انواع مغزها، دانه ها و حتی میوه های خشک است.

مصرف زیاد آجیل باعث اضافه وزن می شود وی با بیان اینکه آجیل به غیر از اعیاد، در طول سال خریداری و مصرف همیشگی دارد؛ افزود: بهتر است بادام، گردو، فندق و پسته همراه با پوست خریداری و نگهداری شوند تا خواص این مغزها حفظ شود.

چون آجیل های پوست کنده مصرف راحتری دارند، به میزان بیشتری هم مصرف شده و باعث اضافه وزن می شوند.

این کارشناس تغذیه در مورد روش نگهداری آجیل گفت: اگر آجیل مغز شده و بدون پوست باشد، بهتر است که در فریزر نگهداری شود تا مانع از رشد قارچ آفلاتوکسین در سطح مغزها و دا


برچسب ها: آجیل - پذیرایی از میهمانان - پذیرایی - استفاده - کارشناس تغذیه - مصرف - فرهنگ
آخرین اخبار سرویس:

آجیل های براق، رنگ دار و شور نخورید!

آجیل های براق، رنگ دار و شور نخورید!