«می توانیم کیک مان را بخوریم»؟ به فناوری نوپای حذف قند خوش آمدیدمشکل افزایش قند خون پس از خوردن مواد قندی را می توان با مقابله با قند پس از خوردن آن حل کرد، زیرا اسفنج های معده و آنزیم های فیبرساز به بازار می آیند. - از اسفنج معده جذب کننده قند تا آنزیم های تبدیل قند به فیبر می توانیم کیک مان را بخوریم ؟ به فناوری نوپای حذف قند خوش آمدید مشکل افزایش قند خون پس از خوردن مواد قندی را می توان با مقابله با قند پس از خوردن آن حل کرد، زیرا اسفنج های معده و آنزیم های فیبرساز به بازار می آیند. خبرنگار روزنامه گاردین در گزارشی با اشاره به تازه ترین فناوری ها برای مقابله با خطر افزایش قند خون و ابتلا به دیابت پس از خوردن مواد قندی می نویسد: من در آشپزخانه ای هستم که توسط استارت آپی زیستی در سانفرانسیسکو به اشتراک گذاشته شده است و مشتاقانه منتظر یک کوکی شکلاتی هستم. من که چند سال پیش مبتلا به پیش دیابت شدم معمولا از خوردن خوراکی های شیرین دوری می کنم. با این وجود، من اکنون یک سلاح مخفی دارم: یک کیسه مونچ مونچ یک نوشیدنی انحصاری مبتنی بر فیبر گیاهی که به گونه ای مهندسی شده است که مانند اسفنج آشپزخانه در معده من منبسط شده و قند درون غذا را به سمت خود کشیده و برای جذب زودهنگام از دسترس خارج می کند. برچسب ها: خوردن - مواد قندی - قند خون - مقابله - افزایش - فناوری - توان |
آخرین اخبار سرویس: |