خواص چای ترش: 8 خاصیت اثبات شده علمیچای ترش (هیبیسکاس) علاوه بر آنتی آکسیدان های بالا، فواید احتمالی بسیاری دارد. خواص چای ترش، مخصوصا به روند کاهش وزن، کاهش رشد باکتری و سلول های سرطانی کمک کرده و باعث بهبود سلامت قلب و کبد می شود. - چای ترش (هیبیسکاس) علاوه بر آنتی آکسیدان های بالا، فواید احتمالی بسیاری دارد. خواص چای ترش، مخصوصا به روند کاهش وزن، کاهش رشد باکتری و سلول های سرطانی کمک کرده و باعث بهبود سلامت قلب و کبد می شود. چای ترش به صورت عصاره و بیشتر به عنوان دمنوش، مورد استفاده قرار می گیرد. چای ترش، نوعی چای گیاهی است که از دم کردن گیاه هیبیسکاس در آب جوش تهیه می شود. این دمنوش طعمی ترش دارد و به صورت گرم یا سرد قابل نوشیدن است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازدکتر بهشتیان، هیبیسکاس صدها گونه مختلف دارد که با توجه به منطقه و آب و هوای محل رویش، با هم متفاوند، اما معمولا از این گیاه برای تهیه چای ترش استفاده می شود. تحقیقات، نشان دهنده فواید بسیار زیاد چای ترش هستند، از جمله کاهش فشار خون، کاهش رشد باکتری و حتی کمک به کاهش وزن. 1- سرشار از آنتی اکسیدان است آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که به محافظت از بدن در برابر ترکیباتی به نام رادیکال های آزاد، کمک می کنند؛ رادیکال های آزاد می توانند به سلول های شما آسیب برسانند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |