مطالب مرتبط:
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه بیان کرد؛ نان سالم چگونه تولید می شود؟
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه بیان کرد؛ نان سالم چگونه تولید می شود؟
استخدام اپراتور تولید در پالایش پگاه پرشنگ در قم
استخدام کارشناس برنامه ریزی تولید در ماشین های تزریق پلاستیک پولاد در تهران
استخدام مدیر تولید در پالایش پگاه پرشنگ در قم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 اسفند 1402 ساعت 10:402024-03-15اقتصادي

نان سالم چگونه تولید می شود؟


رییس انستیتو تحقیقات تغذیه، با اشاره به اینکه تولید نان سالم نیازمند ارتقای فناوری و پژوهش است، خواستار مشارکت بیشتر شرکت های دانش بنیان با هدف ارتقای سطح سلامت نان شد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از مهر، امیرمحمد مرتضویان، در همایش آرد سالم نان کامل، گفت: انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بنا بر رسالتی که دارد مرجع تحقیقاتی، سیاست گذاری و سیاست سازی سلامت غذا در کشور است.

وی با بیان اینکه انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به حوزه های غذا، تکنولوژی و فناری ورود می کند، اضافه کرد: در زمینه نان کامل نیز فعالیتی که انستیتو در این همایش ملی انجام داده، همکاری با دبیرخانه سلامت امنیت غذایی و مدیریت موضوعات علمی مطرح شده است.

مرتضویان، مهم ترین دغدغه ها در زمینه تولید نان را، تخمیر عنوان کرد و گفت: نان تمام دانه اگر به درستی تخمیر نشود، حتی می تواند برای بدن مضر باشد، بنابراین باید تخمیر نان کاملاً صحیح، مناسب و به اندازه انجام شود.

وی، فرآیند تخمیر نان را پیچیده خواند و افزود: در تمام مواد غذایی می توانیم تخمیر داشته باشیم، در حوزه نان تخمیرهای باکتریایی و مخمری وجود دارد، شاید ده ها سویه مختلف از باکتری ها وجود داشته باشد که بتوانیم در فرآیند تخمیر استفاده کنیم، در مخمرها نیز سویه های متفاوتی وجود دارد که بحث


برچسب ها: تحقیقات - صنایع غذایی - شرکت های دانش بنیان - تولید - تغذیه - غذایی - سلامت
آخرین اخبار سرویس:

نان سالم چگونه تولید می شود؟

نان سالم چگونه تولید می شود؟