روغن حنظل ؛ از بینظیرترین ها در طب سنتی (+عکس)از دانه و میوه ی رسیده ی هندوانه ی ابوجهل به عنوان دارو استفاده می شود. برای مصرف خوراکی، غالباً این گیاه را آسیاب و پودر می کنند. - روغن حنظل یا هندوانه ابوجهل یکی از بینظیرترین گیاهان دارویی در طب سنتی است. این گیاه با نام علمی سیترولوس کولوسینتیس (Citrullus colocynthis) و نام عربی حنظل گیاهی از خانواده ی کدوییان یا کوکوربیتاسه (Cucurbitaceae) است. گیاهان خانواده ی کدوییان بسیار متنوع هستند. هندوانه هم در همین خانواده قرار دارد. میوه های گیاهان این خانواده خواص بسیار زیادی دارند و اغلب به صورت صیفی و روی زمین کشت می شوند. هندوانه ابوجهل ظاهری شبیه به هندوانه دارد، اما در مقایسه با آن کوچک تر است. این میوه در بعضی از شهرهای ایران به صورت وحشی می روید و بومی قسمت های جنوبی کشور است. این میوه را با نام خربزه ی روباه، کدوی تلخ و سیب تلخ هم می شناسند. در ادامه به معرفی ویژگی ها و خواص هندوانه ابوجهل می پردازیم. هندوانه ابوجهل چیست؟ به گزارش سایت قطره و به نقل ازروزیاتو، حنظل از نوع گیاهان علفی و چندساله است. میوه ی این گیاه کروی شکل، به اندازه ی پرتقال و به رنگ زرد، زرد مایل به سبز و سبز است. قسمت داخل میوه سفید رنگ و بسیار تلخ و حاوی دانه های بیضی شکلی است که پس از رسیدن به رنگ قهوه ای درمی آیند. برچسب ها: هندوانه - خانواده - گیاه - گیاهان - میوه - طب سنتی - گیاهان دارویی |
آخرین اخبار سرویس: |