خواص پیاز: 9 خاصیت اثبات شده علمیاز دیرباز انسان با خواص پیاز آشنا بوده است. پیاز از جمله سبزیجات مغذی است که به سلامت قلب، تنظیم قند خون و افزایش تراکم استخوان کمک می کند. - پزشکان توصیه می کنند روزانه 4700 میلی گرم پتاسیم مصرف کنید. پس با اضافه کردن پیاز به رژیم غذایی، پتاسیم مورد نیاز بدن را تأمین کنید. 2- کمک به سلامت قلب پیاز حاوی آنتی اکسیدان و ترکیباتی است که با التهاب مقابله می کنند و میزان تری گلیسیرید و کلسترول را پایین می آورند. در نتیجه، به حفظ سلامت قلب کمک می کنند . پیاز مقدار زیادی کوئرستین (quercetin) دارد. کوئرستین نوعی فلاونویید (flavonoid) ضد التهاب و آنتی اکسیدان است که به کاهش فشار خون کمک می کند. در سال 2015، 70 نفر مبتلا به اضافه وزن و فشار خون مورد آزمایش قرار گرفتند. شرکت کنندگان هر روز 162 میلی گرم عصاره پیاز خوردند که سرشار از کوئرستین بود. نتیجه نشان داد میزان فشار خون سیستولی تا 3. 6 میلی متر جیوه پایین آمد . در سال 2014، 54 خانم مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک به مدت 8 هفته هر روز 80 الی 120 گرم پیاز قرمز خام مصرف کردند. نتیجه نشان داد میزان توتال کلسترول و کلسترول مضر (LDL) پایین آمد . 3- سرشار از آنتی اکسیدان آنتی اکسیدان ترکیبی است که جلوی اکسایش را می گیرد. برچسب ها: پیاز - سلامت قلب - آنتی اکسیدان - فشار خون - سلامت - تراکم استخوان - التهاب |
آخرین اخبار سرویس: |