چه بخوریم که جوش نزنیم؟قانون کلی این است که از مصرف مواد غذایی با شاخص گلیسمی بالا بپرهیزید و مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین را جایگزین کنید. به خاطر این که هر چه این شاخص پایین تر باشد به هم ریختن میزان قند خون کمتر می شود. - در نتیجه احتمال بروز جوش نیز کمتر می شود. قانون کلی این است که از مصرف مواد غذایی با شاخص کلیسمی بالا بپرهیزید و مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین را جایگزین کنید. جوش یا آکنه تحت تأثیر عوامل متعددی مانند سن، ژنتیک، استرس، سبک زندگی نادرست، مصرف برخی دارو ها و . بروز می کند. در این میان نقش تغذیه همیشه محل بحث و جدل بوده است. تا جایی که گفته می شود مصرف زیاد محصولات لبنی و شیرینی جات باعث بروز جوش می شود. در هر حال نمی توان گفت که رژیم غذایی معجزه گری وجود دارد که پوست را عاری از هر نوع جوش و آکنه ای می کند. اما برخی مواد غذایی باعث کاهش این مزاحم های کوچک شده و التهاب پوست را کاهش می دهند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازبهداشت نیوز، قانون کلی این است که از مصرف مواد غذایی با شاخص گلیسمی بالا بپرهیزید و مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین را جایگزین کنید. به خاطر این که هر چه این شاخص پایین تر باشد به هم ریختن میزان قند خون کمتر می شود. در نتیجه احتمال بروز جوش نیز کمتر می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |