چرا گوشت قرمز گران شد؟مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک گفت: سال 1398 وزارت جهاد کشاورزی سامانه بازارگاه را راه اندازی کرد که برای تولید گوشت سهمیه نهاده دامی با ارز 4200 تومانی در نظر گرفته نشد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از مهر، افشین صدر دادرس، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور درباره افزایش قیمت ها در بازار گوشت قرمز به مهر گفت: اتفاقی که در اواخر سال 1401 رخ داد و در واقع باید گفت در نیمه دوم سال گذشته خودش را نشان داد و در سال 1402 هم بر شدت و حدت آن افزوده شد در واقع ریشه آن از سال 1398 آغاز شده است. وی افزود: سال 1398 وزارت جهاد کشاورزی سامانه بازارگاه را راه اندازی کرد. در این سامانه برای تولید گوشت، سهمیه نهاده دامی با ارز 4200 تومانی در نظر گرفته نشد. وی ادامه داد: بر اساس گزارش 17 فروردین 1401 مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، در این سال ها، کمتر از 10 درصد نهاده مورد نیاز دام سبک از محل ارز 4200 تومانی تأمین شد. برای پروار بندها هم اصلاً سهمیه نهاده در نظر گرفته نشد. وی توضیح داد: قیمت تمام شده گوشت از سال 1398 تا 1401 بالا بود زیرا دامدار باید نهاده مورد نیاز خود را از بازار آزاد تأمین می کرد. افزایش قیمت هم روزانه رخ می داد. در مقابل برای برخورد، قیمت دستوری اعمال می شد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |