این ماهی بمب کلسیم، فسفر و پروتیین استماهی کیلکا که زیستگاه اصلی آن دریای خزر است تحت عنوان کاسپین تولیکا نیزشناخته می شود که ارزش غذایی بالایی دارد. به ویژه آنکه بیشترین وزن این ماهی را آب و پروتیین تشکیل می دهد. - افزایش قدرت سیستم ایمنی و پیشگیری از انواع بیماری های عفونی و ویروسی خواص آنتی اکسیدانی و کاهش ریسک ابتلا به انواع سرطان ها خواص ارزشمند سلنیوم این ماده معدنی حیاتی برای بدن تولید کننده آنتی اکسیدان های ضروری است که از آسیب رادیکال های آزاد به بدن جلوگیری می نمایند. همچنین آنتی اکسیدان ها از بروز مشکلات تنفسی، حملات آسم در کودکان و سالمندان، رشد سلول های سرطانی و … جلوگیری می نمایند. در نتیجه تامین آن در وعده های غذایی به وسیله آبزیان به خصوص ماهی کیلکا بسیار ارزشمند است. از ویتامین B12 در کیلکا غافل نشوید ویتامین B12 ماده مغذی حیاتی است که در تولید سلول های خونی و گلبول های قرمز به کار برده می شود. بنابراین می تواند برای افرادی که دچار مشکلات کم خونی هستند بسیار مفید باشد. همچنین این ویتامین در تولید DNA و تامین انرژی مورد نیاز برای بدن نقش مهمی دارد. خوشبختانه ویتامین B12 در هر وعده 100 گرمی از ماهی کیلکا در حدود 6 برابر بیش از هر ماده غذایی وجود دارد که بیش از نیاز روزانه بدن به آن می باشد. برچسب ها: آنتی اکسیدان - ویتامین B12 - ماهی - تامین - کیلکا - بیماری های عفونی - ویتامین |
آخرین اخبار سرویس: |