17 مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در آذربایجان شرقی پلمب شدمعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: کارشناسان بهداشت محیط این معاونت از تاریخ 24 اسفند تا 7 فروردین سال جاری، با انجام بیش از 10 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، - ایسنا/آذربایجان شرقی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: کارشناسان بهداشت محیط این معاونت از تاریخ 24 اسفند تا 7 فروردین سال جاری، با انجام بیش از 10 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، بیش از 300 مورد اخطاریه کتبی صادر کردند که منجر به پلمپ 17 مورد از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شده است. حسین حقایی با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان، هدف از اجرای این طرح را تشدید نظارت های بهداشتی بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و در جهت پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماری های غیر واگیر عنوان کرد که با اولویت، نظارت بر اماکن بین راهی و پرتردد و سامانه های آبرسانی، انجام شد. وی از بازدید و نظارت بر 10 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان در سطح استان خبر داد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |