مطالب مرتبط:
اولین زولبیا و بامیه تهران کجا پخته شد؟
اولین زولبیا و بامیه تهران کجا پخته شد؟
اولین زولبیا و بامیه تهران کجا پخته شد؟
قدیمی ترین مغازه زولیا بامیه فروشی در تهران + نخستین زولبیا و بامیه تهران اینجا پخته می شد؟
اولین پرونده کشف جسد 1403 در جنوب تهران / جسد طناب پیچ شده بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 فروردین 1403 ساعت 11:502024-03-27اقتصادي

اولین زولبیا و بامیه تهران کجا پخته شد؟


در تهران قدیم زولبیا و بامیه، این شیرین های خوش طعم، فقط در ماه رمضان و با ظاهری متفاوت تر از آنچه امروزه می بینیم پخته و به فروش می رسید.

-  به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک، بامیه و زولبیا شیرینی های پرطرفدار سفره های افطار و پای ثابت مهمانی های ماه مبارک رمضان محسوب می شوند.

با شروع ماه مبارک بساط قنادی ها هم حسابی داغ می شود تا در رقابتی صنفی، هر کدام بهترین و خوشمزه ترین بامیه و زولبیا را به روزه داران عرضه کنند تا هنگام افطار کامشان شیرین شود.

در تهران قدیم این شیرینی خوش طعم فقط در ماه رمضان و با ظاهری متفاوت تر از آنچه امروزه می بینیم پخته و به فروش می رسید.

بامیه و زولبیا مانند امروز در شهد غوطه ور نمی شد و شیره کشمش را در ظرفی جداگانه قرار می دادند تا هرکس بنا به ذائقه ای که دارد، شیرینی را در شهد بغلتاند و نوش جان کند.

شکل زولبیا هم با آنچه امروزه می بینیم از نظر اندازه متفاوت بود.

در کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز نوشته مرحوم نجف دریابندری آمده است: زولبیای امروز در تهران غالبا شبکه گردی به اندازه پیش دستی و به رنگ عسلی سوخته با میله های نازک و شکننده است که در گذشته زولبیای تبریزی یا بشقابی نامیده می شد.

اما تا یکی دو دهه پیش زلوبیا چیزی بود به اندازه نعلبکی به رنگ زرد روشن که چند تایی از آن را به رنگ عسلی سوخته و کاه گلی در می آورد


برچسب ها: زولبیا - زولبیا و بامیه - شیرین - بامیه - امروز - تهران قدیم - متفاوت
آخرین اخبار سرویس:

اولین زولبیا و بامیه تهران کجا پخته شد؟

اولین زولبیا و بامیه تهران کجا پخته شد؟