اعلام جزییات فراخوان طراحی کیت ارزیابی کیفیت مواد غذایی/فردا آخرین مهلت ارائه پروپوزالفراخوان پژوهشی با عنوان «کیت تشخیص مبتنی بر نانوذرات نقره و کربن دات های سنتزشده با پروتیین های گیاهی برای ارزیابی کیفیت مواد غذایی» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر شد. - فراخوان پژوهشی با عنوان کیت تشخیص مبتنی بر نانوذرات نقره و کربن دات های سنتزشده با پروتیین های گیاهی برای ارزیابی کیفیت مواد غذایی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، هدف این طرح پژوهشی، توسعه یک کیت تشخیص بر پایه آرایه حسگر از نوع رنگ سنجی به جهت تشخیص ترکیبات فرار مواد غذایی پروتیینی گوشتی است. از گروه مجری انتظار می رود در گام اول، کتابخانه ای از ترکیبات فرار ناشی از مواد غذایی مدنظر را تهیه کرده و بر اساس آن، آرایه حسگر بر پایه نانوذرات نقره و کربن دات های سنتز شده را در قالب یک کیت قابل حمل ارائه دهد. در گام دوم، گروه پژوهشی باید اپلیکیشنی را طراحی کند تا تغییرات رنگی آرایه حسگر را با کمک ابزار پردازش تصویر، تجزیه و تحلیل کرده و داده های به دست آمده را با بهره گیری از هوش مصنوعی با داده های موجود در کتابخانه مقایسه و در نهایت، نتیجه کیفیت سنجی ماده غذایی را ارائه کند. برچسب ها: صندوق نوآوری و شکوفایی - مواد غذایی - صندوق نوآوری - شرکت دانش بنیان - غذایی - پروتیین - فراخوان |
آخرین اخبار سرویس: |