غذای سربازان در ایران قدیم فقط این دانه ها بوده استکنجد سیاه یکی از قدیمی ترین و مفیدترین ادویه جات شناخته شده در دنیا است. - این ادویه با دانه های مغذی و سیاه خود حاوی مقدار زیادی تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن، فسرف و ویتامین B6 است. از این رو ارزش غذایی بسیاری بالایی دارد و جهت کنترل و درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. البته باید بدانید دانه مغذی کنجد با رنگ های سفید، سیاه و قهوه ای وجود دارد. اما کنجد سیاه خوش طعم تر و مقوی تر است و به همین سبب مصرف کنندگان اغلب این رنگ را انتخاب می کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازمکتوب نامه، این ادویه با دانه های مغذی و سیاه خود حاوی مقدار زیادی تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن، فسفر و ویتامین B6 است. از این رو ارزش غذایی بسیاری بالایی دارد و جهت کنترل و درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. خواص کنجد سیاه البته باید بدانید دانه مغذی کنجد با رنگ های سفید، سیاه و قهوه ای وجود دارد. اما کنجد سیاه خوش طعم تر و مقوی تر است و به همین سبب مصرف کنندگان اغلب این رنگ را انتخاب می کنند. خواص ضد پیری چینی ها بر این باورند که مواد مغذی موجود در کنجد سیاه می تواند به اصلاح نقایص بدن ناشی از پیری، نگرانی ها و مشکلات زندگی کمک کند، که این مشکلات به نوبه خود علائم مربوط به پیری مانند نازک شدن مو، تاری دید و صدای زنگ در گوش را به وجود برچسب ها: سیاه - درمان بیماری - کنجد - ارزش غذایی - ادویه - ویتامین - استفاده |
آخرین اخبار سرویس: |