در وعده های شام و سحری «پرخوری» ممنوعیک متخصص تغذیه با بیان اینکه پرخوری مانع احساس گرسنگی در طول روزه داری نمی شود، گفت: این کار فقط به سلامت بدن آسیب زده و موجب افزایش وزن در پایان ماه مبارک رمضان می شود. - ایسنا/کرمانشاه یک متخصص تغذیه با بیان اینکه پرخوری مانع احساس گرسنگی در طول روزه داری نمی شود، گفت: این کار فقط به سلامت بدن آسیب زده و موجب افزایش وزن در پایان ماه مبارک رمضان می شود. دکتر هادی عبدالله زاد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه روزه داری برای سلامت بدن مفید است، گفت: زمانی از فواید روزه داری بهره مند می شویم که افراد تغذیه درست داشته و پرخوری نکنند. وی افزود: در ماه مبارک و ایام روزه داری، وعده های صبحانه، نهار و شام به سه وعده افطار، شام و سحری تغییر پیدا می کند و مانند روزهای عادی سال، این سه وعده هم باید در ماه مبارک رعایت شود. عبدالله زاد گفت: در زمان افطار با توجه به اینکه معده چند ساعت خالی بوده بهتر است با یک لیوان آب ولرم یا یک لیوان شیر و خرما روزه افطار شود و در این وعده نباید از غذاهای سنگین استفاده کرد. وی تصریح کرد: یک کاسه سوپ کوچک یا یک لقمه نان و پنیر هم گزینه های خوبی برای وعده افطار افراد هستند. وی با تاکید بر لزوم فاصله میان وعده افطار و شام گفت: بهتر است نیم ساعت تا 40 دقیقه پس از افطار وعده شام صرف شود و در این وعده هم مصرف غذاهای برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |