جوجه کباب را با 5 ترفند حرفه ای مزه دار کنیدیک جوجه لذیذ و خوشمزه باید رنگ لعاب خوبی داشته باشید و رنگ جوجه به زعفران آن می باشد. برای تهیه جوجه کباب باید حتما از زعفران زیاد استفاده کنید اما در برخی موارد افراد زعفران را آخر کار به جوجه اضافه می کنند که این باعث میشود زعفران فقط به خورد جوجه ها نمی رود. - ؛ جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها و همچنین در سر تا سر دنیا است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه “جوجه کباب” خوشمزه در خانه را آموزش دهیم. جوجه کباب از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی می باشد که ظاهرا درست کردن آن بسیار ساده به نظر میرسد. اینگونه که پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. در صورتی که این غذای پرطرفدار و خوشمزه همراه با نکاتی که رعایت کردنشان باعث میشه یه جوجه کباب خانگی بسیار لذیذ و ترد داشته باشید. نکاتی در مورد درست کردن جوجه کباب خوشمزه 1. نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک برای مرینیت کردن جوجه کباب اولین نکته اب که وجود دارد این است که ماساژ جوجه با آبلیمو و نمک باعث سفت شدن آن می شود. اگر آبلیمو و نمک را نیز ترکیب کرده و هنگامب که جوجه نیم پز است با کمک فرچه روی جوجه بزنید به میزان لازم به جوجه طعم نمی دهد. برچسب ها: جوجه - کباب - زعفران - پرطرفدار - خوشمزه - ایرانی - ما ایرانی ها |
آخرین اخبار سرویس: |