مطالب مرتبط:
6 ترفند حیاتی برای عکاسی حرفه ای در شب با گوشی موبایل
طرز تهیه جوجه کباب مخصوص سیزده بدر | فوت و فن های خوشمزه شدن جوجه کباب زغالی
چند ترفند ساده برای یافتن گوشی سرقتی
چند ترفند ساده برای یافتن گوشی سرقتی
نمیتونی شب ها با موبایلت عکس های خوب بگیری؟ بیا چند تا ترفند عکاسی بهت یاد بدم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 فروردین 1403 ساعت 20:062024-03-30اجتماعي

جوجه کباب را با 5 ترفند حرفه ای مزه دار کنید


یک جوجه لذیذ و خوشمزه باید رنگ لعاب خوبی داشته باشید و رنگ جوجه به زعفران آن می باشد.

برای تهیه جوجه کباب باید حتما از زعفران زیاد استفاده کنید اما در برخی موارد افراد زعفران را آخر کار به جوجه اضافه می کنند که این باعث میشود زعفران فقط به خورد جوجه ها نمی رود.

- ؛ جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها و همچنین در سر تا سر دنیا است.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه “جوجه کباب” خوشمزه در خانه را آموزش دهیم.

جوجه کباب از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی می باشد که ظاهرا درست کردن آن بسیار ساده به نظر میرسد.

اینگونه که پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم.

در صورتی که این غذای پرطرفدار و خوشمزه همراه با نکاتی که رعایت کردنشان باعث میشه یه جوجه کباب خانگی بسیار لذیذ و ترد داشته باشید.

نکاتی در مورد درست کردن جوجه کباب خوشمزه 1.

نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک برای مرینیت کردن جوجه کباب اولین نکته اب که وجود دارد این است که ماساژ جوجه با آبلیمو و نمک باعث سفت شدن آن می شود.

اگر آبلیمو و نمک را نیز ترکیب کرده و هنگامب که جوجه نیم پز است با کمک فرچه روی جوجه بزنید به میزان لازم به جوجه طعم نمی دهد.


برچسب ها: جوجه - کباب - زعفران - پرطرفدار - خوشمزه - ایرانی - ما ایرانی ها
آخرین اخبار سرویس:

جوجه کباب را با 5 ترفند حرفه ای مزه دار کنید

جوجه کباب را با 5 ترفند حرفه ای مزه دار کنید