مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 فروردین 1403 ساعت 02:302024-04-13پزشكي

این افراد لب به جگر نزنند


مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه بسیاری از مردم در مورد خوردن جگر نگرانی دارند و نمی دانند که آیا این غذا سالم است یا خیر، - گفت: هیچکدام از انواع جگر ویژگی های خاص بهتری نسبت به دیگری ارائه نمی دهند با این حال، جگر گوسفند کمی مغذی تر است و چربی بیشتری نیز دارد.

سمانه منصوری با اشاره به خواص جگر اظهار کرد: جگر، همراه با سایر گوشت ها، غذای بسیار محبوب و یکی از مغذی ترین مواد غذایی روی کره زمین است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، این ماده غذایی از نظر محتوای مواد مغذی از میوه ها و سبزی ها پیشی می گیرد و سرشار از پروتیین با کیفیت بالا و کالری کم است.

جگر انواع مختلفی دارد که شامل جگر مرغ، گوساله و گوسفند است.

وی افزود: جگر غلیظ ترین منبع طبیعی ویتامین A، منبع عالی پروتیین با کیفیت بالا و حاوی مقدار زیادی از ویتامین های گروه B به خصوص ویتامین B12 و یکی از بهترین منابع طبیعی اسید فولیک و حاوی فرم بسیار قابل جذب آهن است.

منصوری بیان کرد: جگر غنی از عناصر کمیاب از جمله مس، روی، کروم و بهترین منبع طبیعی مس است.

این ماده غذایی، یک عامل ضد خستگی است و سه برابر یک تخم مرغ کولین دارد.

وی افزود: جگر حاوی کوانزیم کیوتن ( CoQ10 ) یک ماده مغذی حیاتی برای عملکرد قلب و عروق و منبع خوبی از پورین ها، ترکیبات حاوی نیتروژن که به ع


برچسب ها: ویتامین - معاونت بهداشت دانشگاه - دانشگاه علوم پزشکی - پروتیین - معاونت بهداشت - غذای - گوسفند
آخرین اخبار سرویس:

این افراد لب به جگر نزنند

این افراد لب به جگر نزنند