مطالب مرتبط:
خوشمزه ترین و متفاوت ترین روش تهیه قارچ سوخاری (فیلم)
طرز تهیه سوسیس بندری با سس تند به روش ساندویچی ها
قیمت میلیونی گوجه سبز اعلام شد
گوجه سبز و چغاله بادام سمی که میلیونی به فروش می رسد
گوجه سبز 4 میلیون تومانی از راه رسید! +جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 فروردین 1403 ساعت 13:552024-04-10اقتصادي

طرز تهیه دلال برای خوردن گوجه سبز؛ به روش سنتی


دلال، دَلار یا دَرار که برخی به آن نمک سبز نیز می گویند یک نوع چاشنی شمالی برای مزه دار کردن گوجه سبز است که از ترکیب سبزی های محلی تهیه می شود و عطر و طعم فوق العاده ای دارد.

- درست کردن دلار خانگی تنها به 30 دقیقه زمان برای شستن و چرخ کردن سبزیجات مختلف نیاز دارد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازاکالا، در ادامه این بخش می توانید با مراحل طرز تهیه سبزی دلال شمالی آشنا شوید.

مرحله اول: سبزی ها را تمیز کنید و بشویید برای شروع سبزی های را پاک کنید و قسمت های خراب و پلاسیده آن ها را جدا کنید.

برای تهیه دلال نیازی به جدا کردن ساقه سبزی ها نیست، تنها بهتر است ساقه نعنا را جدا کنید.

سپس سبزی ها را چندین دور آبکشی کنید و در ترکیب نمک و سرکه قرار دهید تا خوب ضدعفونی شوند.

در انتها دوباره سبزی ها را بشویید و چند دقیقه صبر کنید تا آب اضافه شان گرفته شود.

مرحله دوم: سبزی ها را خشک کنید بعد از این که آب اضافه سبزی ها گرفته شد، آن ها را روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

قبل از این که سبزی ها را چرخ کنید، باید آن ها را به خوبی خشک کنید.

این کار مانع کپک زدن دلال می شود و ماندگاری آن را افزایش می دهد.

مرحله سوم: سبزی ها را چرخ کنید به طور سنتی برای تهیه دلال سبزی ها را چند بار با چرخ گوشت چرخ می کنند که کاملا ریز و یکدست شوند.


برچسب ها: سبزی - دلال - گوجه سبز - طرز تهیه - ترکیب - مرحله - دقیقه
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه دلال برای خوردن گوجه سبز؛ به روش سنتی

طرز تهیه دلال برای خوردن گوجه سبز؛ به روش سنتی