مطالب مرتبط:
صنعتی یا سنتی؟
درمان عطسه های آلرژی از نگاه طب سنتی (فیلم)
فیلم | آیین سنتی دوست علی(ع) همزمان با شامگاه 27رمضان در یزد
توصیه سازمان بهداشت جهانی: نهادینه کردن طب سنتی در نظام سلامت
فرماندار: زمین های صنعتی بدون استفاده دزفول تعیین تکلیف می شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 فروردین 1403 ساعت 12:502024-04-07پزشكي

صنعتی یا سنتی؟


زمانی که صحبت از آب میوه غیرطبیعی می شود، منظور آب میوه های صنعتی موجود در بازار است؛ آب میوه هایی که نه در ظاهر و نه در خاصیت و طعم، هیچ شباهتی به آب میوه های طبیعی ندارند.

-  به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک، دکتر کورش جعفریان، متخصص تغذیه و از استادان گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نکات مهمی درباره تفاوت های آب میوه های طبیعی و غیرطبیعی و مضرات آب میوه مصنوعی اشاره کرده است.

مطالعات زیادی انجام گرفته و مشخص شده در هر جامعه ای که مصرف آب میوه صنعتی زیادشده وزن افراد هم زیادشده است.

بیماری های مزمن به ویژه دیابت و بیماری های قلبی و عروقی هم افزایش پیدا کرده است.

در واقع سندروم متابولیک که نقطه ثقل بسیاری از بیماری های مزمن است با استفاده از آب میوه های صنعتی افزایش پیدا می کند؛ بنابراین توصیه متخصصان تغذیه بر این است که افرادی که دارای وزن بالا یا مبتلا به بیماری های زمینه ای هستند به هیچ عنوان از آب میوه های صنعتی استفاده نکنند.

آب میوه های صنعتی انواع مختلفی دارند.

بعضی از این ها پالپ یا تکه های میوه دارند، برخی نیز بدون این مواد طبیعی هستند.

برخی دیگر ازاین آب میوه ها در واقع رنگ و اسانس و طعم دهنده دارند.


برچسب ها: آب میوه - میوه - بیماری - دانشگاه علوم پزشکی تهران - بیماری های قلبی و عروقی - طبیعی - تغذیه
آخرین اخبار سرویس:

صنعتی یا سنتی؟

صنعتی یا سنتی؟