مطالب مرتبط:
افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
تلخ ترین عکس از زهره حمیدی قبل از ابتلا به سرطان / خانم بازیگر در 68 سالگی زیبا !
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 اردیبهشت 1403 ساعت 09:052024-05-01پزشكي

مصرف برخی خوراکی ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد


مصرف برخی خوراکی ها می تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

- ایسنا/کرمانشاه یک متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی خوراکی ها می تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

دکتر یحیی پاسدار با بیان اینکه مطالعات متعدد در تمام دنیا نشان داده که مصرف برخی خوراکی ها می تواند احتمال ابتلا به سرطان را تشدید کند، افزود: از جمله این خوراکی ها، غذاهای سرخ کردنی است، زیرا در دمای بالا روغن ها سبب تولید یک نوع ماده اسیدی می شوند که احتمال ابتلا به سرطان را تشدید می کند.

وی گفت: باقی مانده سموم در میوه ها و یا مصرف سبزیجاتی که در محیط های آلوده پرورش داده شده اند نیز سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان خواهد شد.

این متخصص تغذیه مصرف ماهی یا دیگر فرآورده های دریایی که در آب های آلوده و یا آب هایی که فاضلاب کارخانجات وارد آن می شود، پرورش یافته اند را نیز در افزایش احتمال ابتلا به سرطان موثر دانست.

پاسدار با بیان اینکه توصیه می شود از مصرف خوراکی هایی که ریسک بیماری و عوامل سرطان زا را افزایش می دهند پرهیز شود، گفت: در مقابل پیشنهاد می شود از مواد غذایی ضدسرطان همچون سبزیجات سالم و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین سی استفاده شود.

انتهای پیام


برچسب ها: خوراکی ها - احتمال - ابتلا - سرطان - خوراکی - افزایش - مصرف
آخرین اخبار سرویس:

مصرف برخی خوراکی ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

مصرف برخی خوراکی ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد