مطالب مرتبط:
جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی
جلوگیری از مرگ زودهنگام با مصرف ماهی بجای گوشت گاو
ضرورت ارائه خدمت به زوجین نابارور برای جلوگیری از بحران سالمندی
تولید تخم اصلاح شده ماهی قزل آلا در اصفهان آغاز شد
عملیات کور در اصفهان؛ تلاش رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از تحقیر در افکار عمومی + صوت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 اردیبهشت 1403 ساعت 15:502024-04-22پزشكي

جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند


بر اساس یافته ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی ها می تواند تا سال 2050 از مرگ 750000 نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

- بر اساس یافته ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی ها می تواند تا سال 2050 از مرگ 750000 نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف بیشتر غذاهای دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری ها منجر شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان می دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی ها می تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا 3 و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی ها می تواند تا سال 2050 از مرگ 750000 نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می کنند که این تغییر رژیم غذایی می تواند به ویژه برای کشورهای با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون به صرفه بودن و فراوانی این ماهی ها در آن مناطق، مفید باشد.


برچسب ها: گوشت قرمز - بیماری ها - بیماری - ماهی - گوشت - مرتبط - رژیم غذایی
آخرین اخبار سرویس:

جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند

جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند