مطالب مرتبط:
این غذاها مهمترین عامل ابتلا به سرطان هستند
فندق در کاهش ریسک ابتلا به سرطان مفید است؟
حسن یزدانی از زیر فشار خارج شد/ تاریخ سازی یا ابتلا به سرنوشت دیوید تیلور؟
ارتباط کنترل فشار خون با جلوگیری از ابتلا به فیبروم رحمی
حسن یزدانی از زیر فشار خارج شد/ تاریخ سازی یا ابتلا به سرنوشت دیوید تیلور؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 اردیبهشت 1403 ساعت 12:252024-04-21پزشكي

مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند؟


مصرف کره تاثیر غیرمنتظره ای بر خطر ابتلا به سرطان دارد.

- به نقل از هلث، اگر شما فردی هستید که به طور منظم میوه، سبزیجات و سایر غذاهای ضد سرطان را مصرف می کنید، مقداری کره را در ترکیب غذایی خود بگنجانید.

به عنوان تقویت کننده فوری طعم، کره می تواند طعم غذاهای مورد علاقه ما را افزایش دهد، با این حال، مدت هاست که به بسیاری از ما گفته می شود که مصرف این مکمل خامه ای را به دلیل محتوای چربی اشباع بالای آن به حداقل برسانیم.

نتایج تحقیقات نوظهور از دهه 1950، با نام فرضیه رژیم غذایی قلب، نشان داد که مصرف چربی های اشباع شده خطراتی را برای سلامت قلب ما بر اساس نظر فعلی در غدد درون ریز، دیابت و چاقی ایجاد می کند.

برای چندین دهه، بسیاری از ما معتقد بودیم که کره برای سلامت ما بد است، با این حال، نتایج تحقیقات جدیدتر این ادعا را تغییر داده است.

زمانی که کره با دقت مصرف شود، ممکن است واقعا برای سلامتی ما مفید باشد به ویژه هنگامی که صحبت از خطر سرطان است.

کره با سرطان مقابله می کند؟ ما با کمک بتاکاروتن کره با سرطان مقابله می کنیم.

به گفته موسسه ملی سرطان ایالات متحده، این آنتی اکسیدان غذایی به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از مواد شیمیایی مضر به نام رادیکال های آزاد کمک می کند؛ چنین آسیبی با ایجاد سرطان مرتبط است.


برچسب ها: نتایج تحقیقات - مصرف - سلامت - سرطان - تحقیقات - تقویت کننده - ابتلا
آخرین اخبار سرویس:

مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند؟

مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند؟