مطالب مرتبط:
44 هزار تن روغن خوراکی فاسد مسترد می شود؟
ماجرای توزیع روغن های خوراکی آلوده و تاریخ گذشته که سر و صدا به پا کرد
ماجرای جنجالی توزیع خطرناک روغن های خوراکی آلوده و تاریخ گذشته
اهمیت زنجیره های ارزش منطقه ای
اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 اردیبهشت 1403 ساعت 10:102024-05-07سياسي

اهمیت پایش روغن خوراکی از مزرعه تا سفره آحاد جامعه


رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، با توجه به رهنمودهای رییس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ضرورت تامین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و با کیفیت و ارزان، موضوع سلامت و کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت.

اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن های خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار و تمامی اقدامات دستگاه های اجرایی ذیربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی به ویژه واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی شد.

در این جلسه دکتر محمد اسماعیل مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهم ترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب است.


برچسب ها: شورای عالی سلامت - امنیت غذایی - روغن خوراکی - روغن - شورای عالی - سلامت - خوراکی
آخرین اخبار سرویس:

اهمیت پایش روغن خوراکی از مزرعه تا سفره آحاد جامعه

اهمیت پایش روغن خوراکی از مزرعه تا سفره آحاد جامعه