افزایش سطح آنتی اکسیدان گوجه فرنگی با نانوحباب هیدروژنبه تازگی تحقیقاتی روی تاثیر نانوحباب های هیدروژن بر میزان آنتی اکسیدان های گوجه فرنگی بررسی شده است. این نتایج نشان می دهد که استفاده از نانوحباب هیدروژن می تواند سطح آنتی اکسیدان ها را افزایش دهد. - به تازگی تحقیقاتی روی تاثیر نانوحباب های هیدروژن بر میزان آنتی اکسیدان های گوجه فرنگی بررسی شده است. این نتایج نشان می دهد که استفاده از نانوحباب هیدروژن می تواند سطح آنتی اکسیدان ها را افزایش دهد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، خوردن میوه و سبزیجات پر از آنتی اکسیدان های طبیعی می تواند سلامت انسان را به میزان قابل توجهی بهبود دهد و به مبارزه با بیماری های مرتبط با استرس اکسیداتیو کمک کند. هیدروژن اثرات آنتی اکسیدانی منحصر به فردی دارد. با این حال، انحلال پذیری کم هیدروژن به همراه خروج سریع آن از آب موجب شده تا کاربردهای آن در کشاورزی با محدودیت های زیادی روبه رو باشد. استفاده از فناوری نانوحباب و تزریق هیدروژن به آن با کمک این فناوری می تواند تا حدی چنین مشکلاتی را حل کند. با این حال، مکانیسم تطبیق فیزیولوژیکی و پاسخ محصولات زراعی به نانوحباب هیدروژن هنوز برای دانشمندان به خوبی شناخته شده نیست. نتایج بررسی های انجام شده روی فناوری نانوحباب حاوی هیدروژن نشان می دهد که در صورت استفاده از این نانوحباب ها، غلظت آنتی اکسیدانی لیکوپن، اسی برچسب ها: آنتی اکسیدان - هیدروژن - گوجه فرنگی - استفاده - افزایش - تحقیقاتی - فرنگی |
آخرین اخبار سرویس: |