مطالب مرتبط:
رییسی: سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان 10 میلیارد دلار افزایش می یابد
رییسی: سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان 10 میلیارد دلار افزایش می یابد
رییسی: افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در گام اول 10 میلیارد دلار هدف گذاری شده است
ایران و پاکستان در مسیر افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری
سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان 10 میلیارد دلار افزایش می یابد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 اردیبهشت 1403 ساعت 08:352024-04-23پزشكي

افزایش سطح آنتی اکسیدان گوجه فرنگی با نانوحباب هیدروژن


به تازگی تحقیقاتی روی تاثیر نانوحباب های هیدروژن بر میزان آنتی اکسیدان های گوجه فرنگی بررسی شده است.

این نتایج نشان می دهد که استفاده از نانوحباب هیدروژن می تواند سطح آنتی اکسیدان ها را افزایش دهد.

- به تازگی تحقیقاتی روی تاثیر نانوحباب های هیدروژن بر میزان آنتی اکسیدان های گوجه فرنگی بررسی شده است.

این نتایج نشان می دهد که استفاده از نانوحباب هیدروژن می تواند سطح آنتی اکسیدان ها را افزایش دهد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، خوردن میوه و سبزیجات پر از آنتی اکسیدان های طبیعی می تواند سلامت انسان را به میزان قابل توجهی بهبود دهد و به مبارزه با بیماری های مرتبط با استرس اکسیداتیو کمک کند.

هیدروژن اثرات آنتی اکسیدانی منحصر به فردی دارد.

با این حال، انحلال پذیری کم هیدروژن به همراه خروج سریع آن از آب موجب شده تا کاربردهای آن در کشاورزی با محدودیت های زیادی روبه رو باشد.

استفاده از فناوری نانوحباب و تزریق هیدروژن به آن با کمک این فناوری می تواند تا حدی چنین مشکلاتی را حل کند.

با این حال، مکانیسم تطبیق فیزیولوژیکی و پاسخ محصولات زراعی به نانوحباب هیدروژن هنوز برای دانشمندان به خوبی شناخته شده نیست.

نتایج بررسی های انجام شده روی فناوری نانوحباب حاوی هیدروژن نشان می دهد که در صورت استفاده از این نانوحباب ها، غلظت آنتی اکسیدانی لیکوپن، اسی


برچسب ها: آنتی اکسیدان - هیدروژن - گوجه فرنگی - استفاده - افزایش - تحقیقاتی - فرنگی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش سطح آنتی اکسیدان گوجه فرنگی با نانوحباب هیدروژن

افزایش سطح آنتی اکسیدان گوجه فرنگی با نانوحباب هیدروژن