بهبود فرآیند فرآوری لبنیات با نانوحباببررسی ها نشان می دهد که نانوحباب اثرات مثبتی در بهبود فرآیند فرآوری لبنیات دارد. کاهش مصرف انرژی در پمپاژ سیالات حاوی ذرات چربی و کاهش گرفتگی غشاها از جمله مزیت هایی است که فناوری نانوحباب برای صنایع لبنی به ارمغان می آورد. - بررسی ها نشان می دهد که نانوحباب اثرات مثبتی در بهبود فرآیند فرآوری لبنیات دارد. کاهش مصرف انرژی در پمپاژ سیالات حاوی ذرات چربی و کاهش گرفتگی غشاها از جمله مزیت هایی است که فناوری نانوحباب برای صنایع لبنی به ارمغان می آورد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، صنعت فرآوری لبنیات حوزه بسیار مهم و متنوعی است، به طوری که محصولات مختلفی از جمله شیر، نوشیدنی های متفاوت، محصولات لبنی تخمیری، محصولات غنی از چربی به شکل های منجمد و خشک از این صنعت به دست می آید. این سطح از تنوع موجب شده تا صنایع لبنی به دنبال راه حل های فرآوری نوآورانه و پایدار باشند. فناوری نانوحباب یک ابزار ارزشمند برای رسیدن به این هدف است. در مقاله ای که به تازگی منتشر شده، محققان به بررسی کاربردهای نانوحباب در بخش فرآوری لبنیات پرداختند و یافته های آنها نشان می دهد که نانوحباب با اجزاء مختلف شیر برهمکنش داشته و می تواند خواص محصولات لبنی را اصلاح کند. برچسب ها: لبنی - فرآوری - صنایع لبنی - لبنیات - محصولات - مصرف انرژی - فناوری |
آخرین اخبار سرویس: |