مطالب مرتبط:
نانوحباب در فرآوری لبنیات نقش موثری دارد
بزرگترین مزرعه پرورش تمساح جهان؛ فرآیند فرآوری گوشت و پوست تمساح (فیلم)
ضرورت بهبود عملکرد تعاونی ها برای مشارکت تولید
فناوری پرورش و پروار کردن گاو؛ کشتار و فرآوری گاو در کارخانه (فیلم)
دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد: درج برچسب کالری در منوی رستوران ها از هزاران مرگ ناشی از سرطان پیشگیری می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 اردیبهشت 1403 ساعت 08:502024-04-20اقتصادي

بهبود فرآیند فرآوری لبنیات با نانوحباب


بررسی ها نشان می دهد که نانوحباب اثرات مثبتی در بهبود فرآیند فرآوری لبنیات دارد.

کاهش مصرف انرژی در پمپاژ سیالات حاوی ذرات چربی و کاهش گرفتگی غشاها از جمله مزیت هایی است که فناوری نانوحباب برای صنایع لبنی به ارمغان می آورد.

- بررسی ها نشان می دهد که نانوحباب اثرات مثبتی در بهبود فرآیند فرآوری لبنیات دارد.

کاهش مصرف انرژی در پمپاژ سیالات حاوی ذرات چربی و کاهش گرفتگی غشاها از جمله مزیت هایی است که فناوری نانوحباب برای صنایع لبنی به ارمغان می آورد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، صنعت فرآوری لبنیات حوزه بسیار مهم و متنوعی است، به طوری که محصولات مختلفی از جمله شیر، نوشیدنی های متفاوت، محصولات لبنی تخمیری، محصولات غنی از چربی به شکل های منجمد و خشک از این صنعت به دست می آید.

این سطح از تنوع موجب شده تا صنایع لبنی به دنبال راه حل های فرآوری نوآورانه و پایدار باشند.

فناوری نانوحباب یک ابزار ارزشمند برای رسیدن به این هدف است.

در مقاله ای که به تازگی منتشر شده، محققان به بررسی کاربردهای نانوحباب در بخش فرآوری لبنیات پرداختند و یافته های آنها نشان می دهد که نانوحباب با اجزاء مختلف شیر برهمکنش داشته و می تواند خواص محصولات لبنی را اصلاح کند.


برچسب ها: لبنی - فرآوری - صنایع لبنی - لبنیات - محصولات - مصرف انرژی - فناوری
آخرین اخبار سرویس:

بهبود فرآیند فرآوری لبنیات با نانوحباب

بهبود فرآیند فرآوری لبنیات با نانوحباب