طرز تهیه سیب پخته برای درمان قطعی سرفه و سرماخوردگیسیب پخته یک داروی طبیعی برای درمان سرفه و بهبود سرماخوردگی است که می تواند به بهبود علائم این بیماری کمک زیادی کنید. مصرف سیب پخته موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و خطر ابتلا به سرماخوردگی را نیز کاهش می دهد. - برای تهیه سیب زرد پخته ابتدا باید سیب را بشویید و بعد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و در قابلمه بریزید. 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. چوب دارچین را اضافه کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا سیب ها به آرامی بپزند و کاملا نرم شوند. در این مدت حتما چند بار سیب ها را بررسی کنید و مراقب باشید که آب داخل قابلمه تمام نشود. در صورتی که آب تمام شد و سیب ها هنوز سفت بودند، می توانید دوباره کمی آب در قابلمه بریزید. بعد از آماده شدن سیب ها، شعله گاز را خاموش کنید. چوب دارچین را دور بریزید و بعد محتویات قابلمه را از صافی رد کنید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا تنها پوست سیب در صافی باقی بماند. حالا پوره سیب را در فنجان بریزید و جرعه جرعه میل کنید تا گلودرد و سرماخوردگی شما بهبود پیدا کند. 2- طرز تهیه سیب پخته برای سرماخوردگی به صورت تکه ای برای تهیه سیب پخته باید سیب را بشویید و آن را به 4 قسمت تقسیم کنید. در ادامه دانه های سیب را جدا کنید و آن را به قسمت های ریز تقسیم کنید. برچسب ها: سرماخوردگی - قابلمه - تقویت سیستم ایمنی بدن - تقویت سیستم ایمنی - سیستم ایمنی بدن - دارچین - سیستم ایمنی |
آخرین اخبار سرویس: |