مطالب مرتبط:
آموزش تهیه ترشی لوبیا سبز، خوشمزه اشتها برانگیز
ایده های خلاقانه؛ باغچه نداری تو لاستیک ماشین سیب زمینی بکار یه خروار محصول میده
طرز تهیه کیک دو تخم مرغی / کیک خونگی ساده و خوشمزه با پف زیاد
ایده های خلاقانه؛ میشه تو تراس سیب زمینی کاشت؟ چرا که نه تو گونی بکار کلی محصول میده
طرز تهیه ژله رولی / خیلی ساده مثل حرفه ای ها دسر درست کن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 اردیبهشت 1403 ساعت 15:452024-05-20پزشكي

طرز تهیه سیب پخته برای درمان قطعی سرفه و سرماخوردگی


سیب پخته یک داروی طبیعی برای درمان سرفه و بهبود سرماخوردگی است که می تواند به بهبود علائم این بیماری کمک زیادی کنید.

مصرف سیب پخته موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و خطر ابتلا به سرماخوردگی را نیز کاهش می دهد.

- برای تهیه سیب زرد پخته ابتدا باید سیب را بشویید و بعد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و در قابلمه بریزید.

3 لیوان آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

چوب دارچین را اضافه کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا سیب ها به آرامی بپزند و کاملا نرم شوند.

در این مدت حتما چند بار سیب ها را بررسی کنید و مراقب باشید که آب داخل قابلمه تمام نشود.

در صورتی که آب تمام شد و سیب ها هنوز سفت بودند، می توانید دوباره کمی آب در قابلمه بریزید.

بعد از آماده شدن سیب ها، شعله گاز را خاموش کنید.

چوب دارچین را دور بریزید و بعد محتویات قابلمه را از صافی رد کنید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا تنها پوست سیب در صافی باقی بماند.

حالا پوره سیب را در فنجان بریزید و جرعه جرعه میل کنید تا گلودرد و سرماخوردگی شما بهبود پیدا کند.

2- طرز تهیه سیب پخته برای سرماخوردگی به صورت تکه ای برای تهیه سیب پخته باید سیب را بشویید و آن را به 4 قسمت تقسیم کنید.

در ادامه دانه های سیب را جدا کنید و آن را به قسمت های ریز تقسیم کنید.


برچسب ها: سرماخوردگی - قابلمه - تقویت سیستم ایمنی بدن - تقویت سیستم ایمنی - سیستم ایمنی بدن - دارچین - سیستم ایمنی
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه سیب پخته برای درمان قطعی سرفه و سرماخوردگی

طرز تهیه سیب پخته برای درمان قطعی سرفه و سرماخوردگی