تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامتبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تشویق واحد های تولیدی غذا به تولید فراورده های غذایی سالم تر و بالاتر از حد معیار نشان دهنده تمرکز ویژه ما به تأمین سلامت . - سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، تولید فراورده غذایی بالاتر از حد معیار سلامت را از برنامه های آتی سازمان دانست. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تشویق واحد های تولیدی غذا به تولید فراورده های غذایی سالم تر و بالاتر از حد معیار نشان دهنده تمرکز ویژه ما به تأمین سلامت و ایمنی مصرف کنندگان است، گفت: به به همین منظور حکومت ها در تمامی جهان با دقت بیشتر و با فیلتر های دقیق تری موضوع بهداشت مواد غذایی را به عنوان شاخص بهداشتی مهم در کشور های مختلف پیگیری می کنند. وی افزود: بهداشت مواد غذایی دارای یک دامنه و محدوده وسیع است، در حالی که قبلاً این دامنه را از مزرعه تا قاشق تعریف می کردند، اخیراً با توجه به پیشرفت های علمی بهداشت مواد غذایی، این دامنه از حد ژن و تولیدات مواد اولیه گیاهی و دامی تا حد سلول در مصرف کنندگان پیش رفته و دامنه وسیعی را برچسب ها: سازمان غذا و دارو - غذایی - تولید - واحد های تولیدی - غذا و دارو - سازمان - آشامیدنی |
آخرین اخبار سرویس: |