کیک شیره انگور، یک عصرانه سالم و خوشمزهکیک شیره انگور یکی ازا نواع کیک های رژیمی و سالم است که بدون شکر طبخ می شود و به دلیل داشتن شیره انگور طعم فوق العاده ای دارد. - برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا شیره انگور را داخل یک کاسه بریزید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و پف دار شود. تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده است، همراه با وانیل داخل یک کاسه دیگر بشکنید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. حالا شیره انگور حجیم شده را به تخم مرغ اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن بزنید، سپس آب و روغن را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و بعد همزن را کنار بگذارید. آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کرده اید، کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط شود. حالا مایه کیک را داخل قالب 20 در 25 که چرب کرده اید، بریزید و قالب کیک را داخل فر 160 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید، به مدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد. این دما برای فر های گازی باید 180 درجه باشد. بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کاملا خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بگذارید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |