مطالب مرتبط:
پایش سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده
پایش سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده
سلامت محصولات آرایشی و بهداشتی در سه مرحله کنترل می شود
واحدهای تولیدی کردستان برای ارتقای وضعیت مراکز آموزشی کمک کنند
آغاز مرحله ارتقای رتبه بندی معلمان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 خرداد 1403 ساعت 11:502024-06-10سياسي

غذای سالم، کلید ارتقای سلامتی / پایش سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده


رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطابق با تکالیف تعیین شده، با جدیت سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده را با همکاری تمامی دستگاه های ذیربط پایش می کند.

- رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطابق با تکالیف تعیین شده، با جدیت سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده را با همکاری تمامی دستگاه های ذیربط پایش می کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر محمداسماعیل مطلق به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، ضمن تاکید بر اهمیت بهره مندی مردم از غذای سالم و با کیفیت به عنوان یکی از ارکان اصلی امنیت غذایی اظهار داشت: همکاری همه دستگاه های اجرایی ذیربط در تمام زنجیره غذا از جمله تولید، تامین، توزیع و عرضه مواد غذایی سالم در بخش صنف و صنعت به گونه ای که سلامت مصرف کننده حفظ شود، ضروری است.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ادامه داد: روز جهانی ایمنی غذا هر سال در هفتم ژوئن برگزار می شود و شعار امسال، ایمنی مواد غذایی: آمادگی برای موارد غیرمنتظره نامگذاری شده است.

ایمنی مواد غذایی تمام مراحل آماده سازی و نگهداری مواد غذایی را شامل می شود به گونه ای که از بیماری های ناشی از غذا جلوگیری کند.


برچسب ها: شورای عالی سلامت - امنیت غذایی - غذایی - سلامت - غذای - شورای عالی - محصولات غذایی
آخرین اخبار سرویس:

غذای سالم، کلید ارتقای سلامتی / پایش سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده

غذای سالم، کلید ارتقای سلامتی / پایش سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده