با مصرف این میوه از ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری کنیدآلو برای سلامت روده ها مفید است، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که ممکن است برای سلامت استخوان ها نیز مفید باشد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا دریافتند که آلو می تواند به جلوگیری یا به تأخیر انداختن از دست دادن استخوان ها در زنان یائسه کمک کند، که احتمالاً ناشی از توانایی آن در کاهش التهاب و فشار اکسایشی است، که هر دو به از دست دادن استخوان منجر می شوند. کانی راجرز ، سرپرست تیم تحقیق، گفت: در زنان یائسه، میزان پایین استروژن می تواند باعث افزایش فشار اکسایشی و التهاب شود و خطر ضعیف شدن استخوان ها را افزایش دهد که ممکن است منجر به شکستگی شود. گنجاندن آلو در رژیم غذایی ممکن است با کُند کردن یا معکوس کردن این روند به محافظت از استخوان ها کمک کند. پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان ها ضعیف یا شکننده می شوند که ممکن است برای هر فردی در هر سنی اتفاق بیفتد، اما به گفته محققان در میان زنان بالای 50 سال شایع تر است. این بیماری بیش از 200 میلیون زن در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می دهد که باعث ایجاد تقریباً 9 میلیون شکستگی در هر سال می شود. به گفته محققان، میوه ها و سبزیجاتی که سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند اسید فنولیک، فلاونوییدها و کاروتنوییدها هستند، می توانند به طور بالقوه به محافظت در براب برچسب ها: استخوان - پوکی استخوان - از دست دادن - دست دادن - سلامت استخوان - التهاب - افزایش |
آخرین اخبار سرویس: |