مطالب مرتبط:
خواص باورنکردنی مصرف روزانه چغندر
خواص باورنکردنی مصرف روزانه چغندر
خواص توت فرنگی در سلامت/ ضد سرطان و بیماری های قلبی
کارگران در سال 2.5 کیلو گوشت قرمز هم مصرف نمی کنند!
خواص هندوانه را بشناسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 خرداد 1403 ساعت 07:102024-06-10پزشكي

خواص مارچوبه و نحوه مصرف مارچوبه !


مارچوبه، منبع غنی اینولین، پورین، ویتامین های C و E، سلنیوم، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است.

عناصر مختلف در مارچوبه جمع شده و ترکیباتی با ارزش غذایی بالا را پدید آورده اند.

- از نظر نوع زیستگاه این گیاه و مناطقی که می توان مارچوبه را در آن کشت کرد باید بگوییم که این گیاه یکی از سبزی هایی است که در بیشتر مناطق دنیا امکان کشت دارد.

اگرچه در تمام این مناطق باید آن را در فصل بهار برداشت کرد.

به خصوص ماه های فروردین تا اواسط اردیبهشت که بیشترین حد ممکن از برداشت مارچوبه در سطح جهان میسر می شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازغفاری دایت، تفاوتی که مارچوبه را از باقی گیاهان متمایز ساخته است، فعالیت تنفسی بالای آن است.

احتمالا می دانید که گیاهان حتی پس از چیده شدن و جدا شدن از ریشه، تا مدتی زنده مانده و فعالیت های حیات خود را اجرا می نمایند.

دریافت اکسیژن و آزاد سازی کربن دی اکسید از جمله کارهایی است که گیاهان بعد از جدا شدن از ریشه تا مدت زمانی آن را اجرا می کنند.

اما مارچوبه به دلیل آنکه از فعالیت تنفسی بالایی برخوردار است، زودتر از سایر گیاهان خشک شده و آب ذخیره شده در خود را از دست می دهد.

از این بدنه ای سخت و محکم پیدا می کند.

از این رو برای نگهداری آن به عنوان یک ماده غذایی قابل استفاده، پیشنهاد می شود که ساقه ها را با یک پارچه مرطوب پوشانده و آن


برچسب ها: مارچوبه - گیاه - گیاهان - مناطق - فعالیت - برداشت - کربن دی اکسید
آخرین اخبار سرویس:

خواص مارچوبه و نحوه مصرف مارچوبه !

خواص مارچوبه و نحوه مصرف مارچوبه !