مطالب مرتبط:
اخطار به دارنندگان شناسنامه های جلد قرمز ؛ پایان مهلت تعویض شناسنامه + لیست مدارک
حجم تولید مواد غذایی در جهان با چند راهکار نانویی قابل افزایش است
افزایش حجم تولید مواد غذایی با استفاده از فناوری نانو
خبر خوب فناورانه؛ نخستین کیت ایرانی تشخیص و شناسایی باکتری در مواد غذایی رونمایی شد
این مواد غذایی استخوان های شما را قوی می کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 خرداد 1403 ساعت 04:102024-06-15پزشكي

هشدار به مراکز متخلف عرضه مواد غذایی/ اخطار و پلمب طبق چک لیست ها


رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت برخورد با مراکز متخلف مواد غذایی براساس چک لیست های تعریف شده صورت می گیرد، گفت: اگر یک تخلف جزو موارد بحرانی محسوب شود و تهدیدی برای بهداشت عمومی به حساب آید، - مرکز عرضه موادغذایی در لحظه پلمب می شود.

دکتر جعفر جندقی در گفت وگو با ایسنا، درباره رصد و پایش مراکز عرضه موادغذایی اظهار کرد: رصد و پایش مراکز عرضه، فروش و تولید مواد غذایی به دو روش صورت می گیرد.

خودکنترلی و خوداظهاری و رصد و پایش بازرسان بهداشت عمومی روش های رصد و پایش مراکز عرضه موادغذایی هستند.

وی درباه خودکنترلی و خوداظهاری مراکز عرضه موادغذایی گفت: منظور از خودکنترلی و خوداظهاری مراکز عرضه، تهیه و فروش موادغذایی این است که صنوف می توانند خوداظهاری را انجام دهند.

خوداظهاری می تواند توسط صنوف، مشاورانی که به صورت آزاد فعالیت می کنند و با مراجعه به دفاتر خدمات سلامت انجام شود.

خوداظهاری صنوف فعال در زمینه موادغذایی مورد بررسی قرار می گیرد.

جندقی با بیان اینکه رصد و پایش مراکز عرضه موادغذایی فقط محدود به خوداظهاری نمی شود، افزود: بازرسان بهداشت محیط به منظور رسیدگی و پایش مراکز عرضه موادغذایی براساس برنامه ریزی های انجام شده به صورت منظم و مکرر به مراکز عرضه، تهیه و فروش موادغذایی مراجعه می کنند.


برچسب ها: عرضه موادغذایی - موادغذایی - خوداظهاری - غذایی - مراکز - مواد - مواد غذایی
آخرین اخبار سرویس:

هشدار به مراکز متخلف عرضه مواد غذایی/ اخطار و پلمب طبق چک لیست ها

هشدار به مراکز متخلف عرضه مواد غذایی/ اخطار و پلمب طبق چک لیست ها