یک ماده غذایی بد بو اما فوق العاده مفیدپیاز منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است و به عنوان یکی از پرفایده ترین مواد غذایی شناخته شده است. - مصرف پیاز در رژیم غذایی روزانه، به محافظت از قلب، کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها و تسهیل تولید انسولین در بدن کمک کند. پیاز هم چنین یکی از بزرگترین منابع گیاهی کوئرستین ، یک ترکیب گیاهی با فواید بسیاری برای سلامتی، است. پیاز منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است و به عنوان یکی از پرفایده ترین مواد غذایی شناخته شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرآنلاین، خواص سلامتی پیاز نشأت گرفته از آنتی اکسیدان های موجود در آن است. آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از آسیب سلولی در بدن، مبارزه با التهاب و تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند. برخی از مهم ترین خواص این ماده غذایی عبارتند از: 1) کاهش خطر سرطان ماهیت پیاز حاوی برخی ترکیبات شیمیایی است که قابلیت مبارزه با سرطان را دارند. یک مطالعه نشان داد افرادی که بیشتر پیاز مصرف می کنند، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ، گلو و تخمدان در آنها کمتر است. هم چنین مردانی که در رژیم غذایی خود از انواع پیاز استفاده می کنند، کمترین احتمال ابتلا به سرطان پروستات را دارند. درواقع کوئرستین و سایر آنتی اکسیدان های موجود در پیاز مسئول خواص مبارزه با سرطان آن ها هستند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |