رتبه سوم کشوری آذربایجان غربی در تولید جوجه یک روزهرییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: تولید گوشت روزانه استان بیش از300 تن بوده که حداکثر نیاز استان ما بین 260 تا 270 تن متغییر بوده و مازاد گوشت تولیدی به استان های دیگر و کشور عراق صادر می شود. - ایسنا/آذربایجان غربی رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: تولید گوشت روزانه استان بیش از300 تن بوده که حداکثر نیاز استان ما بین 260 تا 270 تن متغییر بوده و مازاد گوشت تولیدی به استان های دیگر و کشور عراق صادر می شود. خسرو شهبازی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در تامین گوشت مرغ مصرفی مردم هیچ گونه مشکل یا کمبودی در سطح بازار استان وجود ندارد،افزود: این استان رتبه سوم کشوری در تولید جوجه یک روزه گوشتی را دارد و در سال گذشته بیش از 113 میلیون قطعه جوجه یک روزه در واحدهای مادری استان تولید شد. وی با بیان اینکه در سال گذشته استان با تولید 108 هزار تن گوشت مرغ به رتبه 7 کشوری ارتقا پیدا کرد، ادامه داد: در سال 1401 جوجه ریزی در واحدهای مادری استان به تعداد 47 میلیون و 700 هزار قطعه بود که در سال گذشته این میزان جوجه ریزی به 58 میلیون و 400 هزار قطعه معادل 22 درصد افزایش یافت. رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی تاکید کرد: در فروردین سال جاری 4 میلیون و 912 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای تولیدی انجام شد که نسبت به مدت زمان مشابه در س برچسب ها: آذربایجان غربی - استان - تولید - سازمان جهاد کشاورزی - آذربایجان - جوجه یک روزه - گوشت |
آخرین اخبار سرویس: |