مطالب مرتبط:
این نوع شیرین کننده خطر حمله قلبی و سکته را افزایش می دهد
افزایش خطر ابتلا به اگزما با مصرف نمک
راهکاری ساده برای جلوگیری از حمله قلبی
این نوشیدنی باعث حمله قلبی می شود
علت افزایش قیمت جهانی طلا برای سومین ماه متوالی چیست ؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 خرداد 1403 ساعت 12:102024-06-10پزشكي

جایگزین متداول شکر خطر حمله قلبی را افزایش می دهد


نتیجه مطالعه ای که در مجله قلب منتشر شد نشان می دهد «زایلیتول» (xylitol)، جایگزین متداول شکر با افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ ومیر ناشی از ناراحتی های قلبی عروقی مرتبط است.

- نتیجه مطالعه ای که در مجله قلب منتشر شد نشان می دهد زایلیتول  (xylitol)، جایگزین متداول شکر با افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ ومیر ناشی از ناراحتی های قلبی عروقی مرتبط است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، زایلیتول، یک الکل قند (نوعی الکل تهیه شده از قند) است که به مقدار کم در میوه ها و سبزیجات وجود دارد و بدن انسان نیز آن را تولید می کند.

زایلیتول ظاهر و طعمی مشابه شکر دارد اما کالری ِ آن 40 درصد کمتر از آن است.

کارشناسان در آمریکا می گویند این ماده در غلظتی بسیار بالاتر از آنچه در طبیعت موجود است در آدامس های بدون شکر، آب نبات، خمیردندان و کمپوت ها استفاده می شود.

با افزایش نگرانی در مورد افزایش نرخ چاقی، مصرف جایگزین های شکر طی دهه های گذشته به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

دکتر استنلی هازن ، رییس بخش قلب و عروق و متابولیک در مرکز تحقیقاتی لرنر کلینیک کلیولند، می گوید: ما این مواد را وارد هرم غذایی مان کرده ایم و افرادی که آن را مصرف می کنند، مانند افراد مبتلا به دیابت، دقیقا همان کسانی هستند که در معرض خطر حمله قلبی و سکته قلبی قرار می گیرند.


برچسب ها: افزایش - حمله قلبی - جایگزین - قلبی - سکته مغزی - ناراحتی - حمله
آخرین اخبار سرویس:

جایگزین متداول شکر خطر حمله قلبی را افزایش می دهد

جایگزین متداول شکر خطر حمله قلبی را افزایش می دهد