جایگزین متداول شکر خطر حمله قلبی را افزایش می دهدنتیجه مطالعه ای که در مجله قلب منتشر شد نشان می دهد «زایلیتول» (xylitol)، جایگزین متداول شکر با افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ ومیر ناشی از ناراحتی های قلبی عروقی مرتبط است. - نتیجه مطالعه ای که در مجله قلب منتشر شد نشان می دهد زایلیتول (xylitol)، جایگزین متداول شکر با افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ ومیر ناشی از ناراحتی های قلبی عروقی مرتبط است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، زایلیتول، یک الکل قند (نوعی الکل تهیه شده از قند) است که به مقدار کم در میوه ها و سبزیجات وجود دارد و بدن انسان نیز آن را تولید می کند. زایلیتول ظاهر و طعمی مشابه شکر دارد اما کالری ِ آن 40 درصد کمتر از آن است. کارشناسان در آمریکا می گویند این ماده در غلظتی بسیار بالاتر از آنچه در طبیعت موجود است در آدامس های بدون شکر، آب نبات، خمیردندان و کمپوت ها استفاده می شود. با افزایش نگرانی در مورد افزایش نرخ چاقی، مصرف جایگزین های شکر طی دهه های گذشته به شکل قابل توجهی افزایش یافته است. دکتر استنلی هازن ، رییس بخش قلب و عروق و متابولیک در مرکز تحقیقاتی لرنر کلینیک کلیولند، می گوید: ما این مواد را وارد هرم غذایی مان کرده ایم و افرادی که آن را مصرف می کنند، مانند افراد مبتلا به دیابت، دقیقا همان کسانی هستند که در معرض خطر حمله قلبی و سکته قلبی قرار می گیرند. برچسب ها: افزایش - حمله قلبی - جایگزین - قلبی - سکته مغزی - ناراحتی - حمله |
آخرین اخبار سرویس: |