راهی برای کاهش «کلسترول بد» با میوه معجزه گربر اساس یک مطالعه جدید، گلابی به دلیل دارا بودن مقدار بالایی از نوعی آنتی اکسیدان خاص موسوم به «کوئرستین» برای کاهش سطح کلسترول بد بسیار مفید است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، تا به حال مطالعات زیادی در مورد نقش فیبرهای گلابی به عنوان کاهنده کلسترول خون وجود داشته است اما مطالعه جدیدی که در مجله غذا، علم و تغذیه منتشر شده است بیان می کند که گلابی حاوی 2 میلی گرم آنتی اکسیدان کوئرستین است و وجود میزان بالای این آنتی اکسیدان می تواند به طور قابل توجهی سطح کلسترول بد را کاهش دهد. کلسترول یک لیپید ضروری برای بدن است و باید نوع خوب آن را از نوع بدش تشخیص دهیم. این لیپید آزادانه در خون گردش می کند و دو پروتیین مسئول انتقال آن در بدن هستند: یکی لیپوپروتیین های با چگالی بالا (HDL) که به آن کلسترول خوب گفته می شود و دیگری لیپوپروتیین های با چگالی کم (LDL) که معروف به کلسترول بد هستند. تجمع بالای آنتی اکسیدان مفید کوئرستین به ویژه روی پوست گلابی اثربخشی آن را بیشتر می کند و بهتر است گلابی با پوست مصرف شودلیپوپروتیین با چگالی بالا یا همان کلسترول خوب از تشکیل پلاک روی دیواره رگ ها جلوگیری می کند و کلسترول اضافی انباشته شده در اندام ها را به کبد می رساند تا بتوان آن را از بین برد. برچسب ها: کلسترول - کلسترول بد - آنتی اکسیدان - پروتیین - گلابی - کاهش - مطالعه |
آخرین اخبار سرویس: |