توضیحات وزارت بهداشت درباره برنج های فیلیپینیمدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برنج های وارداتی به کشور، عمدتا از منابع کشور های هند و پاکستان هستند، - گفت: طبق مقررات سازمان غذا و دارو منابع برنج های وارداتی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و پس از ثبت، مجوز ورود برای محموله از منابع ثبت شده صادر می شود. مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درمورد ماجرای برنج های وارداتی فیلیپینی توضیح داد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازتسنیم، عبدالعظیم بهفر با اشاره به اینکه تنها محصولات تراریخته وارداتی شامل دانه های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویاست، عنوان کرد: تمامی برنج های وارداتی به کشور که از مبادی قانونی وارد می شوند در هنگام ترخیص از نظر ایمنی، سلامت و وضعیت تراریختگی (تغییر ژنتیکی یافته) مورد ارزیابی قرار می گیرند و تاکنون هیچ نوع برنجی با عنوان برنج طلایی فیلیپینی تراریخت وارد کشور نشده است. وی افزود: براساس قانون ابلاغی تمامی کارخانجات تولید مواد غذایی موظف هستند محصولاتی که در فرایند تولید از دانه های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویای تراریخته تولید شده را با درج عبارت تراریخته روی بسته بندی برای مصرف کننده مشخص کنند. برچسب ها: سازمان غذا و دارو - وارداتی - برنج - غذا و دارو - فیلیپینی - مدیرکل امور - سازمان |
آخرین اخبار سرویس: |