مطالب مرتبط:
توضیحات وزارت بهداشت درباره برنج های فیلیپینی
توضیحات وزارت بهداشت درباره برنج های فیلیپینی
واکنش وزارت بهداشت به ماجرای شیوع بیماری جذام
تولید برنج در مازندران به مرز یک میلیون و 700 هزار تُن رسید
جدیدترین قیمت جدید گوشت، مرغ، روغن و برنج + جدول
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 تیر 1403 ساعت 20:102024-07-12پزشكي

توضیحات وزارت بهداشت درباره برنج های فیلیپینی


مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برنج های وارداتی به کشور، عمدتا از منابع کشور های هند و پاکستان هستند، - گفت: طبق مقررات سازمان غذا و دارو منابع برنج های وارداتی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و پس از ثبت، مجوز ورود برای محموله از منابع ثبت شده صادر می شود.

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درمورد ماجرای برنج های وارداتی فیلیپینی توضیح داد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازتسنیم،  عبدالعظیم بهفر با اشاره به اینکه تنها محصولات تراریخته وارداتی شامل دانه های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویاست، عنوان کرد: تمامی برنج های وارداتی به کشور که از مبادی قانونی وارد می شوند در هنگام ترخیص از نظر ایمنی، سلامت و وضعیت تراریختگی (تغییر ژنتیکی یافته) مورد ارزیابی قرار می گیرند و تاکنون هیچ نوع برنجی با عنوان برنج طلایی فیلیپینی تراریخت وارد کشور نشده است.

وی افزود: براساس قانون ابلاغی تمامی کارخانجات تولید مواد غذایی موظف هستند محصولاتی که در فرایند تولید از دانه های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویای تراریخته تولید شده را با درج عبارت تراریخته روی بسته بندی برای مصرف کننده مشخص کنند.


برچسب ها: سازمان غذا و دارو - وارداتی - برنج - غذا و دارو - فیلیپینی - مدیرکل امور - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

توضیحات وزارت بهداشت درباره برنج های فیلیپینی

توضیحات وزارت بهداشت درباره برنج های فیلیپینی