مطالب مرتبط:
نقش موثر فناوری پرتودهی در کاهش ضایعات کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی 
حمایت دولت از صادرات محصولات کشاورزی و غذایی
بوگاتی توربیلون 4 میلیون دلاری چه ویژگی های دارد؟ | فناوری هیبریدی وزن را کاهش داد
4 سوال کارشناسان و یک سوال مردمی از 6 کاندیدای ریاست جمهوری درباره ارتقای نظام سلامت
سوالات نوبت دوم در مناظره دوم با محوریت «ارتقای نظام سلامت» + ویدئو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 تیر 1403 ساعت 13:402024-06-21اقتصادي

نقش موثر فناوری پرتودهی در کاهش ضایعات کشاورزی و ارتقای ارتقای امنیت غذایی


معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: با استفاده از فناوری پرتودهی می توانیم بخش قابل ملاحظه ای از ضایعات کشاورزی را کاهش دهیم و با این کار به حتم به امنیت غذایی کشور کمک کرده ایم.

- معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: با استفاده از فناوری پرتودهی می توانیم بخش قابل ملاحظه ای از ضایعات کشاورزی را کاهش دهیم و با این کار به حتم به امنیت غذایی کشور کمک کرده ایم.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، سیدپژمان شیرمردی، مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها در آیین بهره برداری از مجتمع پرتودهی مجهز به سامانه خودحفاظ گاما استان یزد اظهار کرد: یکی از سیاست های کلی دولت سیزدهم در سال های گذشته این بود که سهم صنعت و فناوری هسته ای را به ویژه در زمینه فناوری پرتودهی در زندگی مردم را افزایش دهیم.

وی افزود: یکی از موضوعات مهم استفاده از پرتوها در بخش کشاورزی و مواد غذایی است؛ متاسفانه اکنون حدود 30 درصد از محصولات کشاروزی تولید شده در کشور تبدیل به ضایعات می شود که فناوری پرتودهی یکی از راهکاری مهم برای ممانعت از این مساله است.

فناوری پرتودهی، روشی کاملا تمیز و بدون استفاده از مواد شیمیایی و آفت کش هاست.

این روش ماندگار و ارزشمند بوده و از سابقه طولانی در دنیا برخوردار است.


برچسب ها: سازمان انرژی اتمی ایران - ضایعات کشاورزی - پرتودهی - استفاده از فناوری - سازمان انرژی اتمی - امنیت غذایی - فناوری
آخرین اخبار سرویس:

نقش موثر فناوری پرتودهی در کاهش ضایعات کشاورزی و ارتقای ارتقای امنیت غذایی

نقش موثر فناوری پرتودهی در کاهش ضایعات کشاورزی و ارتقای ارتقای امنیت غذایی