ساخت خط تولید سیب زمینی نیمه آماده تمام ایرانییکی از بزرگترین تحولات در عرصه تولید سیب زمینی نیمه آماده توسط شرکت زاگرس تاو ماشین صورت گرفته که توانسته تمامی اجزای خط تولید این محصول را در ایران ساخته و مونتاژ کند. - آشنایی با فرایند خط تولید سیب زمینی نیمه آماده سیب زمینی نیمه آماده منجمد، سفری 9 مرحله ای را طی می کند تا از دل خاک به محصولی خوشمزه و پرطرفدار تبدیل شود. این 9 مرحله به شرح زیر است: 1_شست وشو و خاک گیری: اولین قدم، شست وشوی کامل سیب زمینی ها برای از بین بردن هرگونه آلودگی و گل و لای است. سیب زمینی ها از انبار به دستگاه سورتینگ منتقل شده و بر اساس اندازه دسته بندی می شوند. این کار برای یکنواختی محصول نهایی ضروری است. دستگاه سورتینگ ZTM علاوه بر جداسازی سیب زمینی ها، خاک آن ها را نیز پاک می کند. در این مرحله، سیب زمینی ها به طور کامل توسط آب شسته می شوند تا هرگونه آلودگی و ناخالصی از آن ها زدوده شود. دستگاه شستشوی ZTM با استفاده از چرخش درام و حرکت دورانی، سیب زمینی ها را با جریان آب شستشو می دهد. 2_پوست گیری و برس زنی: سیب زمینی های شسته شده با استفاده از اسکرو کانوایر به دستگاه پوست گیر بخار منتقل می شوند. در این دستگاه، بخار فشار بالا به مدت مشخصی به سیب زمینی ها پمپاژ می شود. برچسب ها: سیب زمینی - زمینی - دستگاه سورتینگ - خط تولید - تولید - دستگاه - نیمه |
آخرین اخبار سرویس: |