لزوم به کارگیری خاموش کننده دستی در تالارهای پذیراییرییس سازمان آتش نشانی رشت با اشاره به نبود حتی یک خاموش کننده دستی آماده به کار در برخی از تالارهای پذیرایی، گفت: در تالارهای پذیرایی و رستوران ها باید حداکثر هر 30 متر یک کپسول اطفاء حریق در ارتفاع مناسب نصب شود. - ایسنا/گیلان رییس سازمان آتش نشانی رشت با اشاره به نبود حتی یک خاموش کننده دستی آماده به کار در برخی از تالارهای پذیرایی، گفت: در تالارهای پذیرایی و رستوران ها باید حداکثر هر 30 متر یک کپسول اطفاء حریق در ارتفاع مناسب نصب شود. شهرام مومنی امروز 28 تیر ماه با اشاره به بازدید حوزه عملیات سازمان آتش نشانی از یکی از تالارهای شهر و نبود حتی یک خاموش کننده آماده به کار برای بهره برداری در حوادث تامل برانگیز شد، اظهار کرد: تیم های آتش نشانی در تمامی حوزه های 15 ایستگاه آتش نشانی رشت با هدف آشنایی با مسیرهای عملیاتی در مواقع اضطراری و نیز بازدید ایمنی و آتش نشانی نسبت به بازدیدهای ایمنی از تالارها، اماکن پرخطر، مراکز فروش، پارک های بازی و غیره اقدام کنند. وی با بیان اینکه این بازدیدهای عملیاتی به منظور کاهش زمان رسیدن به کانون حوادث و آشنایی با مسیرهای عبور تجهیزات و نیز دریافت اطلاعات کامل ادوات و تجهیزات حاضر برای تیم های عملیاتی آتش نشان انجام می شود، افزود: در نهایت با ارسال چک لیست؛ فهرستی از موارد ایمن یا غیر ایمن برچسب ها: تالارهای پذیرایی - آتش نشانی - سازمان آتش نشانی - رییس سازمان آتش نشانی - سازمان آتش نشانی رشت - آتش نشانی رشت - پذیرایی |
آخرین اخبار سرویس: |